
ITALIJA NIKAD NIJE BILA BLIŽA: Špagete karbonara, uživanje u svakom zalogaju
Kad pomislite na Italiju sigurni smo da odmah na umu imate i špagete, a karbonara su sam sinonim ove zemlje. Sa hrskavom slaninicom, toliko su ukusne da nećete moći da stanete kad počnete da ih jedete.
12. 04. 2025. u 08:30

POHOVANI ROLAT OD MLEVENOG MESA: Ukusan obrok kojem nećete odoleti
Naš predlog za današnji ručak.
11. 04. 2025. u 16:00

SOČNE ŠNICLE U BIBER SOSU: Jelo kao iz najboljeg restorana
Bilo da želite da impresionirate goste ili jednostavno pripremite vrhunski obrok za svoju porodicu, biber šnicle su pravi izbor. Ovaj francuski klasik spaja sočan biftek sa hrskavom koricom od bibera i bogatim, kremastim sosom od konjaka.
11. 04. 2025. u 08:30

PROSTO KAO (ZAPEČENI) PASULJ: Sličan prebrancu, a ukusno jelo kome nećete odoleti
Nalik na prebranac, ali ipak malo modifikovan, ovaj recept garantuje slasno jelo posle kog sasvim sigurno nećete ostati gladni.
10. 04. 2025. u 13:00

JOŠ BOLJA NEGO SA ROŠTILJA: Rolovana piletina, sočan i slastan ručak
Marinirajte je jedno veče ranije i sutradan spremite za tili čas, u rerni. Ovako pripremljena ukusnija je od bilo kog roštiljskog mesa!
10. 04. 2025. u 08:30

NAPRAVITE PASTU SA CEZAR SALATOM: Preukusan, zdrav i brzinski ručak
Pasta sa cezar salatom se pravi brzo, vrlo je bogata različitim ukusima i možete da je prilagođavate po želji.
09. 04. 2025. u 11:30

SAMO ZA PRAVE GURMANE: Gulaš sa pečurkama
Kad zamiriše slaninica odmah vam pođe voda na usta, a još kad je dodate u gulaš sa šampinjonima, uh, nema toga ko će mu odoleti!
09. 04. 2025. u 08:30

NAJBOLJI ROŠTILJSKI UŠTIPCI: Tradicionalni recept sa juga Srbije
Pravi gurmani će uživati u ovom specijalitetu po kojem je poznat jug Srbije.
08. 04. 2025. u 10:00

RECEPT ZA NAPULJSKE LAZANJE: Nakon kojih niko ne ostaje gladan
Originalne napuljske lazanje prave se sa ćufticama, sirevima i jajima i idealne su za ručak.
07. 04. 2025. u 08:30

POSNE PUNJENE PAPRIKE: Recept koji morate isprobati (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posne punjene paprike, za koji će vam svi tražiti recept.
06. 04. 2025. u 08:30

RECEPT ZA UKUSAN LAGANI OBROK: Pasta primavera, osvaja na prvi zalogaj
Pasta primavera za prve prolećne dane je puna povrća, a možete da je prilagođavate svom ukusu i željama.
05. 04. 2025. u 10:00

OSLIĆ PEČEN U RERNI: Nikad lakša priprema ribe - obožavaćete ovaj recept
Oslić pečen u rerni je zdrav, ukusan i jednostavan obrok koji uz aromatične začine i sočan sos postaje pravo gastronomsko uživanje.
05. 04. 2025. u 08:30

TESTENINA SA GRAŠKOM: Gurmanske mašnice - jednostavno se prave, a sočne su i ukusne
Ovo jelo toliko je sočno i ukusno da i najprobirljiviji gurmani neće moći da mu odole! Jednostavno se pravi i izdašno je.
04. 04. 2025. u 10:00

MUSAKA SA PRAZILUKOM I PEČURKAMA: Probajte nešto drugačije, brzo i ukusno
Za promenu probajte staro dobro jelo na drugačiji način.
03. 04. 2025. u 08:30

FENOMENALAN RUČAK: Piletina na lovački način, užitak u ukusu i aromi
Piletina na lovački način je jelo uz koje možete poslužiti prilog koji vam odgovara, pirinač, krompir pire, njoke, špagete, i uživajte u ručku koji je za čistu desetku.
02. 04. 2025. u 08:30

NAPRAVITE POTKRIŽU: Staro bosansko jelo, kojem niko ne može odoleti (VIDEO)
Potkriža je staro bosansko jelo za koje vam je potrebna pogača, jedan dan stara i celo pile.
01. 04. 2025. u 08:30

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Testenina sa belim lukom, belim vinom i prokeljom
Ukusan posni recept za testeninu sa belim vinom i belim sosom od belog luka i pečenim prokeljom, za koji je potrebno svega 30 minuta i deset sastojaka. Ovo vegetarijansko jelo je toliko kremasto i ukusno, da će oni koji su zakleti mesožderi da "oližu tanjir".
30. 03. 2025. u 08:30

HRANLJIV I ZDRAV OBROK: Blitva sa krompirom po receptu DŽejmija Olivera
Pripremite ovaj ukusan i zdrav obrok.
29. 03. 2025. u 11:30

ZAPEČENA SARMA: Red kupusa, red mesa i eto savršenog ručka
Ako vas mrzi da je klasično napravite, ovo je brži, a jednako ukusan način.
29. 03. 2025. u 08:30

SATARAŠ BEZ MESA: Recept koji se jednostavno priprema, a idealan je u vreme posta
Lagano jelo u savršenom spoju ukusa, prste da poližete. Dodajte prilog po želji i uživajte.
28. 03. 2025. u 14:30

NAJPOZNATIJE FRANCUSKO JELO: Tartiflet sa slaninom i krompirom
Naziv potiče od arapske reči „tartifla“, što znači krompir, a jelo datira iz 18. veka, kad se prvi put pominje u knjigama kuvara. Osim krompira, luka i slanine, koristi se i polumekani sir reblošon, ali se može koristiti i kamamber ili bri.
28. 03. 2025. u 10:00

RECEPT ZA SKUŠU PEČENU U RERNI: Jednostavan i brz recept, idealan je za one koji žele ukusan obrok u svega 30 minuta, uz minimalne pripreme
Skuša pečena u rerni je brz i ukusan obrok koji je savršen za sve ljubitelje ribe.
27. 03. 2025. u 10:00

MAKARONE SA SIROM: Brz ručak kome niko ne može da odoli
Ovaj recept je jednostavan, a obožavaju ga svi.
27. 03. 2025. u 08:30