
DOMAĆI KOLAGEN: Priprema je jednostavna, a i vrlo je ukusan
Prirodni kolagen iz domaće supe pomaže kod osteoporoze, podmlađuje kožu i štedi novac. Pogledajte recept koji je postao viralan.
29. 04. 2025. u 11:00

NAMAZ OD AVOKADA: Slastan i zdrav prilog, bilo za doručak, užinu, ili večeru
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
28. 04. 2025. u 15:00

RECEPT ZA HLEB KOJI USPEVA SVIMA: Prvo se kuva, pa se peče, mekan kao duša
Ovaj hleb se priprema tako što se prvo kratko kuva, pa se tek onda peče i zato ima posebnu draž, obavezno ga isprobajte.
28. 04. 2025. u 07:00

TRI NAJLEPŠA RECEPTA ZA SLASNE DOMAĆE KNEDLE: Jedne su neprolazni klasik, a druge – neobično kremasto zadovoljstvo
Ovi slasni zalogaji neodoljivo mirišu na detinjstvo i bakinu kuhinju, a prave se od jednostavnih sastojaka koje svako ima kod kuće. Njihova priprema može biti pravi užitak, a svaki zalogaj donosi savršen balans mekog testa i sočnog fila.
26. 04. 2025. u 14:30

KAKO DA NAPRAVITE MED OD MASLAČKA: Recept za pripremu je veoma jednostavan
Med ima antioksidativna, antibakterijska i antiinflamatorna svojstva.
26. 04. 2025. u 13:00

MAFINI SA KREMOM OD LIMUNA I MALINAMA: Magična kombinacija ukusa
Mafini sa kremom od limuna i malinama su poslastica koju ćete da pravite celog leta.
25. 04. 2025. u 16:00

RECEPT ZA NAJLEPŠI BEZALKOHOLNI KOKTEL: Morate ga probati, ukusan je, osvežavajuć i miluje nepce
Bezalkoholni kokteli postali su omiljen izbor za sve koji žele uživati u prefinjenim aromama bez opterećenja alkoholom.
25. 04. 2025. u 14:30

RECEPT ZA KOMPLET LEPINJU: Kako da sami napravite najbolji doručak na svetu
Specijalitet zapadne Srbije, komplet lepinja, našla se nedavno na prvom mestu liste najboljih jela poznatog međunarodnog kulinarskog magazina.
25. 04. 2025. u 07:00

HAŠURE: Turski specijalitet u kojem je spojeno nespoljivo, prema legendi je najstariji desert na svetu
Turski specijalitet nastao posle potopa Zemlje, u sočnom spoju različitih ukusa.
23. 04. 2025. u 08:00

HRSKAVA JAJA SA SLANINICOM: Idealan način da ih iskoristite posle Uskrsa
ZA ova punjena jaja treba samo malo više truda koji se apsolutno isplati.
23. 04. 2025. u 07:00

KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 08:30

MIMOZA TORTA: Još lepša od salate, kremasta je, puna fila, oduševiće vas na prvi zalogaj (VIDEO)
Kremasta Mimoza slana torta pravo je osveženje za prazničnu svečanu trpezu. Njen lagan i penast fil topi se u ustima, dok se blagi ukusi savršeno stapaju u harmoničnu celinu.
21. 04. 2025. u 11:30

SOJA SOS: Gotov za tili čas, a super ide uz pirinač, meso i mnoga druga jela
Posan i slasan, daće šmek svakom jelu.
20. 04. 2025. u 13:00

KOLIKO DUGO RUSKA SALATA SME DA STOJI U FRIŽIDERU: Saveti kako što duže da uživate u ukusu omiljene salate
Čuvena ruska salata, popularno jelo na trpezama naročito sada tokom prazničnih dana, može biti pravi izazov kada je u pitanju skladištenje. Da biste uživali u njenom ukusu, a pritom i sačuvali je u sigurnim uslovima, važno je pridržavati se nekoliko pravila.
20. 04. 2025. u 10:00

ROLAT OD JAJA I ŠUNKE: Savršeno predjelo za prazničnu trpezu
Recept za najjednostavniji slani rolat, osim što je ukusan i dekorativnog je izgleda.
20. 04. 2025. u 08:30

SOK OD KOPRIVE: Recept za osvežavajući napitak pun vitamina
Domaći sokovi su uvek preporuka za podizanje imuniteta, a sok od koprive umnogome tome može pomoći. Recept za sok od koprive je onaj koji će vam uvek biti pri ruci i kojim ćete obradovati ukućane.
18. 04. 2025. u 14:30

PREDLOG JELOVNIKA ZA VELIKI PETAK: Od predjela do dezerta, jela u kojima će uživati svi ukućani
Neka jela su takva da jednostavno nismo spremni nikad da ih se odreknemo i u njima se uživa svim čulima. Veliki petak je dan kada se često svi okupe na porodičnom ručku, a evo šta je to što možete da spremite tako da cela porodica uživa svim čulima.
17. 04. 2025. u 19:17

UMAZALI STE SE FARBAJUĆI JAJA? Nekoliko praktičnih načina kako najbrže da uklonite boju sa ruku
Nakon farbanja uskršnjih jaja, mrlje od boje mogu biti uporne, ali uz nekoliko jednostavnih trikova, vaše ruke će ponovo biti čiste.
17. 04. 2025. u 10:00

USKRŠNJA GNEZDA OD TIKVICA: Savršena su za prazničnu trpezu kao zdrav i dekorativan zalogaj
Kombinacija svežeg povrća, jaja i parmezana daje lagan, ali hranljiv zalogaj koji će oduševiti i odrasle i decu. Ovo je sjajan način da iskoristite povrće i donesete nešto novo i zabavno među tradicionalna uskršnja jela.
17. 04. 2025. u 07:00

FARBANJE JAJA SALVETOM: Najlakša tehnika koju će obožavati i deca i odrasli
Jaja za Uskrs možete da ofarbate u duginim bojama, a samo su vam potrebne salvete i farba za jaja.
16. 04. 2025. u 10:00

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30

OFARBAJTE JAJA SODOM BIKARBONOM: Potpuno prirodan način za najlepše boje (VIDEO)
Bojenje uskršnjih jaja uvek je radost, ali kada ste u trci s vremenom, šaranje sodom bikarbonom će najbrže "ići".
15. 04. 2025. u 10:00

ISPROBAJTE TURSKI NAMAZ OD PAPRIKA I ORAHA: Jednostavno se priprema i fantastičnog je ukusa
Pikantni turski namaz od paprika i oraha je idealan za uz hleb, čips ili kao prilog uz neko jelo.
14. 04. 2025. u 14:30

KAKO DA JAJA NE POPUCAJU TOKOM KUVANJA: Saveti koje treba da imate u vidu pre farbanja
Ako želite da budete sigurni da jaja neće pući tokom kuvanja, onda isprobajte neku od ove 4 metode.
14. 04. 2025. u 08:30