NEĆE MOĆI: Vrhovni (u)sud

NEĆE MOĆI: Vrhovni (u)sud

OVO je tužan dan za sve žene u SAD i čitavom svetu - rekla je predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović (agencija Beta) povodom odluke Vrhovnog suda SAD da povuče odluku kojom je legalizacija namernog prekida trudnoće nametnuta na federalnom nivou, odnosno svim državama, bez obzira na njihove pojedinačne unutrašnje odluke i zakonodavstva.

26. 06. 2022. u 09:15

HAJKA: Ateisti i progonitelji SPC u CG pokušavaju da isposluju potpisivanje temeljnog ugovora sa NVO CPC

HAJKA: Ateisti i progonitelji SPC u CG pokušavaju da isposluju potpisivanje temeljnog ugovora sa NVO CPC

DEKLARISANI ateisti, izopšteni iz pravoslavlja, progonitelji Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, perjanice Socijaldemokratske partije, aktuelni ministri u manjinskoj Vladi - diplomatije (penzionisani) Ranko Krivokapić iz Cuca i odbrane Raško Konjević, poreklom iz Zenice, na sve načine pokušavaju da kanonski nepriznatoj CPC daju status kakav do sada nije imala.

20. 06. 2022. u 10:11

NEĆE MOĆI: Bela ruža 21. veka

NEĆE MOĆI: Bela ruža 21. veka

BELA ruža je bio nenasilni, intelektualni pokret otpora u nacističkoj Nemačkoj koji je predvodila grupa studenata među kojima su najpoznatiji brat i sestra Hans i Sofija Šol.

19. 06. 2022. u 08:11

JUNAK

"JUNAK"

ŠTO su veći zločin počinili za vreme građanskog rata u nekadašnjoj SFRJ, a naročito u zloglasnim akcijama "Bljesak" i "Oluja", to su mnogobrojni pripadnici hrvatske vojske dobijali veće počasti i priznanja. Tako je bilo za vreme rata, tako se nastavilo tokom gotovo tri decenije.

17. 06. 2022. u 11:00

OSVETA

OSVETA

OKO jednog dileme nema: bombardovanje na Petrovačkoj cesti, koje je odnelo živote dece i staraca, ratni je zločin. Kako onih koji su to naredili, tako i pilota koji su izvršili.

11. 06. 2022. u 12:00

PORAZ

PORAZ

SRBIJA - Norveška 0:1. Tako je ostalo da svetli na semaforu stadiona "Rajko Mitić", ali utakmicu 1. kola Lige nacija i taj isti semafor preksinoć je uživo gledalo nešto više od 5.000 ljudi.

04. 06. 2022. u 10:00