NAJZDRAVIJA ZAPRŠKA: Umesto brašna dodajte ovaj sastojak
UMESTO klasične zaprške može se uzeti deo povrća ili mahunarki iz jela koje želimo ugustiti, propasirati ga i vratiti ga nazad u šerpu.
07. 11. 2025. u 13:45
KREMASTI RIŽOTO SA PEČURKAMA: Trikovi za savršenu teksturu i bogat ukus
NE morate biti profesionalni kuvar da biste napravili savršen rižoto.
06. 11. 2025. u 13:12
PUNJENE ŠKOLJKE OD TESTENINE SA GOVEDINOM I SIROM: Italijanski klasik na tanjiru
Ovaj recept je savršen za ljubitelje italijanske kuhinje, porodice koje traže ukusne i zadovoljavajuće obroke i sve koji žele da probaju nešto novo. Punjene školjke od testenine spajaju aromatično mleveno meso, topljeni sir i mirisne začine u savršeno skladan zalogaj.
06. 11. 2025. u 10:40
CEPKANA BUTKICA U BELOM SOSU SA RENOM: Pravo domaće zadovoljstvo na tanjiru!
U nastavku otkrijte kako da od jednostavnih sastojaka napravite jelo koje mami i pogled i apetit. Neodoljivo, toplo i domaće jelo koje ćete sigurno praviti opet.
02. 11. 2025. u 12:28
PIKANTNA SVINJSKA REBRA NA BATATU: Hrskavo, sočno i puno ukusa
Ako volite jela koja spajaju slatko, ljuto i dimljeno u savršenom zalogaju – ova pikantna svinjska rebra na batatu biće pravo otkriće.
02. 11. 2025. u 11:22
BIGOS: Poljski kupus u sosu od mesa i začina
Bigos je jedno od najpoznatijih poljskih jela – aromatično, zasitno i još ukusnije kada se podgreje. Ovo starinsko jelo spaja kiseli i svež kupus sa mesom i kobasicama, polako krčkanim u začinima koji daju dubok, puni ukus.
31. 10. 2025. u 11:00
PUNJENE SUVE PAPRIKE: Miris tradicije na vašem stolu
Punjene suve paprike su pravo blago srpske trpeze – slasno mleveno meso, pirinač i začini zatvoreni u aromatičnim suvim paprikama koje se tope u ustima. Ako tražite recept koji uvek uspeva i kojim ćete oduševiti goste, ovo je pravi izbor!
31. 10. 2025. u 10:04
ŠARENI POVRTNI LONAC IZ RERNE: Savršen spoj ukusa svežeg povrća i mirisnog bilja
Lagano, zdravo i puno boja — pravi praznik za oči i nepce! Može se poslužiti kao lagani ručak, prilog uz meso ili vegetarijansko glavno jelo.
30. 10. 2025. u 15:30
PEČENI SVINJSKI KOTLETI U SOSU: Nežno, sočno i aromatično
Jelo koje spaja hrskavu teksturu pohovanog mesa i bogat, mirisni sos od putera, belog luka i začina. Svaki zalogaj topi se u ustima, a kremasti sos daje kotletima onaj stari, dobro poznati ukus domaće kuhinje.
30. 10. 2025. u 14:30
PILEĆA MUSAKA SA POVRĆEM I SIROM: Jednostavno jelo iz rerne koje će svi obožavati!
Sočna, kremasta i mirisna – večera koja spaja ukuse domaće kuhinje i jednostavnost pripreme.
30. 10. 2025. u 11:30
BORANIJA ZAPEČENA U RERNI: Ideja za brz i ukusan ručak (VIDEO)
U SAMO nekoliko koraka imaćete gotov ručak ili večeru za celu porodicu
28. 10. 2025. u 10:55
REZANCI SA POVRĆEM I TOFUOM: Ukusna azijska inspiracija
Brzo, lako i puno ukusa – ovo jelo donosi duh istočne kuhinje u vaš dom. Kombinacija elastičnih pirinčanih rezanaca, hrskavog povrća i tofua u bogatom, slatko-slanom sosu čini savršen obrok za ručak ili laganu večeru.
27. 10. 2025. u 16:00
KREMASTA PASTA SA KOBASICOM I POVRĆEM: Savršeno za brzu večeru za celu porodicu
Ovo je jedno od onih jela koje možete pripremiti za manje od 30 minuta — zasitno, mirisno i puno ukusa.
27. 10. 2025. u 12:26
SLAVSKA SARMA KAKVA SE SPREMALA I PRE 100 GODINA: Jedini recept koji vam je potreban!
SARMA je nezaobilazan deo svake slavske trpeze i jedno od onih jela koje okuplja porodicu oko stola.
25. 10. 2025. u 18:00
KUPUS U PARADJZ SOSU: Jednostavno, lagano i neodoljivo
Ovo lagano, aromatično jelo od kupusa i paradajza savršeno je i kao prilog i kao samostalno vegetarijansko jelo. Dinstani kupus upija ukus paradajza i začina, pa je svaka kašika puna toplote i domaćeg ukusa.
25. 10. 2025. u 07:00
POHOVANE PEČURKE: Hrskava užina za svaki dan
POHOVANE pečurke su jednostavno savršene: zlatno-hrskave spolja, sočne iznutra. Idealne su kao užina, predjelo ili prilog uz ručak.
24. 10. 2025. u 08:38
ITALIJANSKI ŠEFOVI OTKRILI PRAVI RECEPT ZA NAJPOPULARNIJU PASTU IZ RIMA: Svi koji su se je probali kažu da nema bolje
ITALIJANSKI šefovi želeli su da otkriju kako oni pripremaju najpopularniju pastu "Cacio e pepe".
23. 10. 2025. u 22:00
KARFIOL IZ RERNE SA SIROM: Hrskav, aromatičan i neverovatno ukusan!
Odličan obrok
23. 10. 2025. u 13:00
PEČENI SVINJSKI VRAT SA CRNIM LUKOM: Aromatično domaće jelo koje uvek miriše na nedeljni ručak
Kada se u rerni zazlati svinjski vrat sa lukom, cela kuća zamiriše na pravu utehu. Ovo je jelo koje ne zahteva mnogo truda, a rezultat je mekano, sočno meso u karamelizovanom sosu od luka i začina. Savršeno se slaže sa pire krompirom ili svežim hlebom koji upija svaku kap ukusa.
23. 10. 2025. u 11:00
KROMPIR U KREMASTOM BELOM SOSU OD BELOG LUKA: Jelo koje će osvojiti sva vaša čula
Ako ste ljubitelj krompira, ovo jelo će vam postati novi omiljeni obrok. Savršeno se uklapa i kao samostalan ručak i kao prilog uz meso ili salatu.
22. 10. 2025. u 17:00
BATACI U SOSU OD KIKIRIKIJA: Hrskavo savršenstvo na tanjiru
Ako tražite nešto novo za večeru, ovaj recept je pravi izbor. Sočni pileći bataci u aromatičnom sosu od kikirikija, završeni hrskavim prelivom od kikirikija i susama, podići će obrok na gurmanski nivo.
22. 10. 2025. u 16:00
DINSTANA REBRA U KUPUSU: Klasika za hladne dane
Kad temperature padnu, ništa ne greje bolje od tanjira punjenog bogatim, aromatičnim jelom. Dinstana rebra u kiselom kupusu su tradicionalan, sitan obrok koji spaja ukusnu masnoću mesa sa kiselkastom svežinom kupusa. Savršeno uz krompir ili sveže pečen hleb.
22. 10. 2025. u 15:00
LAZANJA OD TORTILJA: Jednostavan i ukusan recept
Praktično jelo koje će ostaviti trajan utisak na vašem nepcu. Umesto testa koriste se meke tortilje, a sve ostalo je pravo uživanje: dinstano povrće, aromatični sos i bogati čedar sir. Idealno za ručak, večeru ili gozbu sa prijateljima.
22. 10. 2025. u 14:00
RECEPT ZA ZDRAV RUČAK: Karfiol i bataci iz rerne (VIDEO)
IDEJA za današnji ručak
21. 10. 2025. u 10:36