
DANAŠNJI PREDLOG ZA RUČAK: Pomfrit, varivo i bečka šnicla
PRIPREMITE ukusan porodični ručak i uživajte u harmoniji ukusa
18. 03. 2023. u 16:19

SLADAK KUPUS PREMA IRSKOM RECEPTU: Pravo gurmansko jelo
KUPUS može da se spremi na više načina
15. 03. 2023. u 09:00

POSNE PUNJENE SUVE PAPRIKE: Toliko uskusne - jedina im je mana što "mnogo" njih može da se pojede
SIGURNO jedno od najukusnijih posnih jela
14. 03. 2023. u 16:00

MUSAKA PRIPREMLJENA NA PET NAČINA: Po jedan recept za svačiji ukus
ISPROBAJTE musaku po svojoj meri
13. 03. 2023. u 11:00

OVO ĆETE VOLETI: Šufnudle sa žalfijom na buteru - prste da poližete! (FOTO)
UKOLIKO već imate njoke - koristite njih za recept.
04. 03. 2023. u 18:00

ŠPANSKI PASULJ: Jedno od omiljenih jela Srba, u Španiji se sprema na malo drugačiji način
OD SRPSKOG pasulja se razlikuje po 3 neuobičajena sastojka
01. 03. 2023. u 13:23

UKUS GRČKE: Napravite sami domaći giros koji će vas podsetiti na omiljeno letovanje (VIDEO)
BUDITE sami svoj giros-majstor
28. 02. 2023. u 22:00

ZAPEČENE TORTILJE SA POVRĆEM: Obrok spreman za tili čas, a niko neće primetiti da je posno
UKUS koji će vas oduševiti
27. 02. 2023. u 22:00

Da li volite POHOVANI KAČKAVALJ? Napravite ovo vrhunsko predjelo poput pravih profesionalaca (RECEPT)
JEDNOSTAVNI trikovi uz pomoć kojih se neće lepiti za dno tiganja
27. 02. 2023. u 11:02

SPREMITE PELJMENE: Tradicionalno jelo bez kog je Rusima život nezamisliv (FOTO)
PELjMENI su tradicionalno rusko jelo, koje zna da sprema apsolutno svaka domaćica
21. 02. 2023. u 15:00

KREMASTI RIŽOTO MILANEZE: Brzo i ukusno jelo idealno za lagani ručak (RECEPT)
POZAVIDEĆE vam i Italijani
19. 02. 2023. u 12:30

RECEPT ZA NEODOLJIVE KROKETE OD KROMPIRA: Spolja hrskavi, iznutra mekani - ukusniji od kupovnih
POTREBNO vam je malo vremena i svega par sastojaka
18. 02. 2023. u 18:00

ITALIJANSKI KUVAR OTKRIVA: Jedini ispravan recept za pripremu bolonjeze sosa
STEFANO CILA, poznati italijanski kuvar, otkrio je da za pripremu bolonjeze sosa postoji samo jedan tačan recept koji će vam dati savršenstvo ukusa
18. 02. 2023. u 14:00

ŠAMPINJONI U BELOM VINU: Aromatično jelo za samo 300 dinara kojem je nemoguće odoleti (RECEPT)
ŠAMPINjONI su poznata zamena za meso, ali i mnogo više od toga
14. 02. 2023. u 22:00

NIKADA! Nemojte koristiti maslinovo ulje za pečenje krompira - evo i zašto
OD ZAČINA koristite samo so i biber.
14. 02. 2023. u 13:00

Neobičan trik za NAJUKUSNIJE PLJESKAVICE: Poznati kuvar otkrio u čemu je tajna
Retko ko priprema pljeskavice na ovaj način
13. 02. 2023. u 22:00

U ČEMU NAJČEŠĆE GREŠIMO KADA POHUJEMO MESO? Nije teško ispraviti - šnicle će biti savršene
SAVRŠENE pohovane šnicle imaju hrskavu koricu i dobro pečenu, ali sočnu unutrašnjost. Da biste postigli takav ukus, pokušajte da izbegnete sledeće greške.
12. 02. 2023. u 18:00

JEFTINO, A UKUSNO: Napravite ručak za manje od 150 dinara po osobi, mleveno meso sa kukuruzom (RECEPT)
OBROK će vas zasititi, a sastojci po osobi staju oko 120 dinara.
11. 02. 2023. u 16:00

ZAČINITE JELO UKUSIMA JUGA: Unesite vranjanski duh kuvanja u vaše specijalitete
SVI ZNAMO da se u Srbiji dobro jede, ali gde se jede najbolje? Složićemo se da je gastronomski raj naše zemlje na jugu, a jedna Vranjanka se naročito potrudila da ukuse juga donese u Beograd i na taj način pomogne gurmanskim ljubiteljima u pripremanju naših tradicionalnih jela.
11. 02. 2023. u 15:00

RUČAK KOJI VOLE SVI: Kako se sprema čuvena karađorđeva šnicla?
KARAĐORĐEVA ŠNICLA je uvek siguran izbor za ručak
10. 02. 2023. u 12:00

TAJLAND NA TANJIRU: Ananas punjen pirinčem i piletinom za 20 minuta (FOTO)
PIRINAČ je "dosadno" jelo samo onim ljudima koji nikada ne eksperimentišu. Probajte da u kuhinju unesete tajlandski ukus!
10. 02. 2023. u 09:00

RECEPT KOJI NE MOŽE DA ZATAJI: Pečeni krompiri sa kačkavaljem, faširanim šniclama i povrćem (VIDEO)
JEDNOSTAVNO i ukusno.
09. 02. 2023. u 21:00

RECEPT KUVARICE IZ VRANJA: Pileće rolnice sa prelivom od ananasa
JOVANA Janković jedna je od najmlađih i najpoznatijih kuvarica iz Vranja, koji svoj posao radi sa puno ljubavi. Iako za nju kažu da je “kraljica u spremanju tradicionalnih jela”, ona je sa čitaocima Novosti podelila svoj jedinstven recept, koji obožavaju gosti restorana u kome radi.
09. 02. 2023. u 20:29

ZAŠTO NIKADA NE TREBA SOLITI KAJGANU U TIGANJU: Slavni kuvar otkriva malu, ali važnu caku kako se spremaju jaja
FINESE koje mnogo znače.
09. 02. 2023. u 18:00
Galerije


PEŠČANA OLUJA "GUTA" GRADOVE U KINI: Ništa se ne vidi od narandžaste magle (FOTO)
22. 03. 2023. u 11:32
