GAĐAJU MEDALJE I OLIMPIJSKU NORMU: Naši najbolji seniori startuju na Evropskom prvenstvu u streljaštvu

GAĐAJU MEDALJE I OLIMPIJSKU NORMU: Naši najbolji seniori startuju na Evropskom prvenstvu u streljaštvu

GDE su stali omladinci žele da nastave seniori na Evropskom prvenstvu u streljaštvu u mađarskom Đeru. Ženska ekipa puškom (Aleskandra Havran, Emilija Ponjavić, Ljiljana Cvetković) je prvak Evrope, dok se miks puškom Aleksandra Havran/Aleksa Rakonjac diči. Ove srede su juniorke u ekipnoj konkurenciji u disciplini pištolj bile 10, a juniori 12.

28. 02. 2024. u 20:35

HRABRO NA CRNU GORU: Rukometašice Srbije u Zrenjaninu u Kristalnoj dvorani

HRABRO NA CRNU GORU: Rukometašice Srbije u Zrenjaninu u Kristalnoj dvorani

Ženska rukometna selekcija Srbije u četvrtak od 18 časova, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani igra meč trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Crne Gore, a tim povodom u Gradskoj kući u Zrenjaninu održana je konferencija za medije, na kojoj su govorili selektor reprezentacije Srbije Uroš Bregar, kapiten Jovana Risović i Sanja Radosavljević.

28. 02. 2024. u 18:27

TRI SLEMA KARTA ZA LAUREUS: Koji su argumenti za nagradu Novaka Đokovića i ostalih nominovanih

TRI SLEMA KARTA ZA "LAUREUS": Koji su argumenti za nagradu Novaka Đokovića i ostalih nominovanih

ODAVNO nije bila oštrija konkurencija za osvajanje prestižne nagrade "Laureus" koju će dobiti najbolji sportista godine u svetu. Pred 69 članova žirija, sačinjenog od sportskih legendi, nalazi se paklen zadatak da izaberu najuspešnijeg, koji će na velelepnoj ceremoniji 22. aprila u Madridu podići "oskara". Argumenti koje imaju najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, ali i konkurenti, atletičari Armand Duplantis i Noa Lajls, i vozač Formule 1 Maks Ferštapen, izgledaju impresivno. Iz prikrajka vrebaju fudbaleri Leo Mesi i Erling Haland.

27. 02. 2024. u 22:10