DIPLOME VUKOVCIMA: Tradicionalna akcvija u Zrenjaninu (FOTO)

DIPLOME VUKOVCIMA: Tradicionalna akcvija u Zrenjaninu (FOTO)

Diplome  “Vuk Karadžić” za ukupno 236 najuspešnijih učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Zrenjanina u školskoj 2023/24. godini, tradicionalno su dodeljene u Kulturnom centru, u prisustvu porodica, profesora i gradonačelnika Zrenjanina, koji im je posebno čestitao i poželeo uspeh u daljem školovanju. 

02. 07. 2024. u 16:20

ZAHVALJUJUĆI VUČIĆU KUĆA NAM JE PODIGNUTA IZ TEMELJA Dejan za Novosti: Predsednik je ispunio obećanje, hvala mu (FOTO)

"ZAHVALJUJUĆI VUČIĆU KUĆA NAM JE PODIGNUTA IZ TEMELJA" Dejan za "Novosti": Predsednik je ispunio obećanje, hvala mu (FOTO)

NEMA veće sreće nego kada predsednika svoje države ugostite u svom novom domu. To se meni dogodilo, jer je predsednik Vučić pre nekoliko dana obišao mene i moju majku, i to u kući koja nam je, zahvaljujući njemu i gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću, podignuta iz temelja. Radovi se privode kraju i nadam se da će Vučić doći još jednom kada sve bude završeno da ga ugostimo kako dolikuje...

14. 12. 2023. u 15:44 >> 17:31

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Počela izgradnja brze saobraćajnice Bački Breg-Srpska Crnja

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Počela izgradnja brze saobraćajnice Bački Breg-Srpska Crnja

Izgradnja brze saobraćajnice poznate kao "Vojvođanski smajli", koja će povezati Bački Breg i Srpsku Crnju, počela je danas u Bačkom Bregu, a ministar građevinarstva Goran Vesić istakao je da ovaj put nije važan samo za Srbiju i naše građane već i za Mađare i Rumune, budući da će ova saobraćajnica biti priključena na mrežu mađarskih i rumunskih auto-puteva i saobraćajnica.

13. 12. 2023. u 16:47

MAJKO, DOŠAO NAM JE NAŠ PREDSEDNIK Dejan koji dobija kuću za Novosti: Vučić opet pokazao da brine o svakom čoveku

"MAJKO, DOŠAO NAM JE NAŠ PREDSEDNIK" Dejan koji dobija kuću za "Novosti": Vučić opet pokazao da brine o svakom čoveku

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić pre par dana obišao je Dejana Pajovića, koji sa svojom bolesnom majkom živi u selu Mršinci, kako bi video završne radove na izgradnji nove kuće za Dejana. Ovaj projekat pokrenut je na inicijativu predsednika Vučića i gradonačlenika Čačka, Miluna Todorovića. Kako nam je rekao Pajović, ne može da opiše emocije koje su ga obuzele kada je ugledao predsednika.

02. 12. 2023. u 07:00