Dnevni horoskop za 01. 12. 2023.

Ovan

21. 3. - 20. 4.

Planeta biznisa, Merkur, ulazi u vaše astrološko polje karijere, donoseći vam novac preko intelektualnih i javnih delatnosti i kreativnog izražavanja. Odlazak na zajednički put sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Promenljivo raspoloženje.

Bik

21. 4. - 21. 5.

Merkur, vladalac vašeg posla, danas ulazi u Jarca, donoseći umetnicima mogućnost da sklope dogovore o isplativim projektima. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti. Izbegavajte ljutu i masnu hranu.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

Vaš vladalac Merkur, planeta dogovora i biznisa, danas ulazi u Jarca donoseći vam uspeh, ako vaše zanimanje nosi izvesnu dozu rizika. Bračni ili dugogodišnji partner sklon je dramatizovanju i preuveličavanju problema. Opasnost u saobraćaju.

Rak

22. 6. - 22. 7.

Trebalo bi da pokažete više tolerancije u odnosu prema saradnicima. Merkur, planeta komunikacija, ulazi danas u Jarca, pa možete da saznate neke korisne informacije. Poznanstvo sa nekim ko će vam prećutati da je zauzet. Čuvajte se infekcija.

Lav

22. 7. - 23. 8.

Merkur, vladalac vašeg posla i planova, ulazi u Jarca i pravi napet aspekt sa Neptunom, planetom zabluda i prevara, što vam donosi probleme sa saradnikom. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje da mu poklonite više pažnje. Više šetajte.

Devica

24. 8. - 23. 9.

Vaš vladalac Merkur ulazi u Jarca praveći trigon sa Jupiterom u Biku, što vam donosi zaradu preko građevinskih i poslova sa nekretninama. Pazite šta potpisujete. Problemi u domu sa starijim članom porodice. Podložnost povredama u kući.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

Sunce, vladalac vaših planova i kontakata sa strancima, u Strelcu, donosi vam mogućnost odlaska na kraći put, dogovor o novom poslovnom aranžmanu, susret sa rođakom koga niste dugo videli. Raskid ili razdvajanje od voljene osobe, zbog više sile.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

Merkur, koji upravlja vašim finansijama ulazi u Jarca donoseći vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova koji zahtevaju smisao za detalje. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam zahlađenje odnosa sa partnerom.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

Sunce i Mars u vašem znaku donose vam priliv energije i entuzijazma zbog čega ćete više da putujete, sklapate poslove sa strancima, stručno se usavršavate. Merkur danas ulazi u Jarca, zbog čega mlađa osoba može da se zaintersuje za vas.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

Sekstil između vašeg vladaoca Saturna i Plutona u vašem znaku, motiviše umetnike, naučne radnike, sportiste. Ulazak Merkura u vaš znak slobodnim Jarčevima donosi kontakte sa osobama koje žive u drugom gradu. Bračni partner je ljubomoran.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

Merkur, vladalac vaših finansija, danas ulazi u astrološko polje tajni donoseći vam zaradu preko paralelnih poslova. Vladalac partnerskih odnosa, Sunce, u polju društvenog života, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa nekim preko prijatelja.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

Pozicija Marsa u astrološkoj kući novca donosi vam mogućnost brze zarade preko poslovnih aranžmana sa osobama koje žive u inostranstvu. Merkur, vladalac ljubavnog života, danas ulazi u kuću inostranstva, donoseći vam odlazak na put sa partnerom.