SPASAVANJE SAVEZNIČKIH PILOTA POTVRDA DA SU SRBI UVEK NA STRANI PRAVDE: Kod  Doboja obeležena 79. godišnjica akcije „Halijard“

SPASAVANJE SAVEZNIČKIH PILOTA POTVRDA DA SU SRBI UVEK NA STRANI PRAVDE: Kod Doboja obeležena 79. godišnjica akcije „Halijard“

AKCIJA "Halijard - vazdušni most" u kojoj je pre 79 godina spaseno više od 500 savezničkih pilota od strane srpskog naroda, još jedna je potvrda da su Srbi uvek bili na strani pravde, pobednika i antifašista, a da je danas srpska sabornost opasnija od oružja, poručio je predsednik RS, Milorad Dodik, u Boljaniću kod Doboja, gde je obeležena godišnjica akcije "Halijard".

04. 10. 2023. u 08:00

PLAN JAVNIH NABAVKI SUPROTAN ZAKONU: Nastavljeno suđenje optuženima u aferi „Korona ugovori“

PLAN JAVNIH NABAVKI SUPROTAN ZAKONU: Nastavljeno suđenje optuženima u aferi „Korona ugovori“

DOPUNA plana nabavki za Institut za javno zdravstvo RS (IJZ RS) koja je bila stavljena na dnevni red Upravnog obora u junu 2020. bila je suprotna Zakonu o javnim nabavkama, kazao je u banjalučkom Okružnom sudu, nekadašnji predsednik UO Stanislav Palija na suđenju bivšem direktoru Instituta Branislavu Zeljkoviću i ostalim optuženim u predmetu "Korona ugovori".

03. 10. 2023. u 07:00

SKUPLJI PARKING U BANJALUCI: Uvedene nove tarife

SKUPLJI PARKING U BANJALUCI: Uvedene nove tarife

POVEĆANjE cene parkinga u Banjaluci, koje je bilo usvojeno u avgustu i privremeno obustavljeno, zvanično stupa na snagu 1. oktobra, rekao je gradski menadžer Bojan Kresojević. Naglasio je da su na ovaj potez bili su primorani zbog rešavanja gužve u saobraćaju i nedostatka parking-mesta, a onda i zbog toga što se skupštinska većina oglušila na pojedine mere koje su predlagali.

02. 10. 2023. u 18:57