Najnovije vesti

ŠTA JE VOZILA ESTRADA 2001: Đani, JK, Jami, Sinan.... Era se hvalio - curice se lepe na BMW, Šabanu ukrali oktaviju

ŠTA JE VOZILA ESTRADA 2001: Đani, JK, Jami, Sinan.... Era se hvalio - "curice se lepe na BMW", Šabanu ukrali "oktaviju"

ESTRADNE ličnosti uvek su privlačile pažnju ne samo pesmama i nastupima, već i svojim privatnim životom. Publika koja ih donekle upozna kroz pesme, prosto voli da zaviri i u njihovu intimu i sazna detalje o njihovom životu i navikama. Godine 2001. TV Novosti donele su članak o tome šta vozi estrada, pod naslovom "Što skuplji auto, to bolji imidž". Tekst prenosimo u celosti.

16. 05. 2022. u 13:40

ĐOKOVIĆ SVE BOLJI I BOLJI, ALI NADAL JE FAVORIT: Slavni trener najviše šansi na Rolan Garosu daje Rafi

ĐOKOVIĆ SVE BOLJI I BOLJI, ALI NADAL JE FAVORIT: Slavni trener najviše šansi na Rolan Garosu daje Rafi

SEZONA na šljaci uskoro dostiže vrhunac, a odavno se nije desilo da na drugi grend slem sezone Rafael Nadal dolazi bez osvojenog bar jednog od tri mastersa koji se igraju na njemu omiljenoj podlozi. Preciznije, ako ne računamo sezonu 2020, kada Monte Karlo i Madrid nisu ni igrani, Rafa je bez velike titule na šljaci ostao samo još 2015. kada nije uzeo ni Rolan Garos gde je stigao samo do četvrtfinala.

16. 05. 2022. u 12:18 >> 12:22

IZ AMERIKE PORUČILI: Ratifikovaćemo članstvo Finske u NATO

IZ AMERIKE PORUČILI: Ratifikovaćemo članstvo Finske u NATO

AMERIČKI Kongres će nastojati da ratifikuje zahtev Finske za pridruživanje NATO vojnom savezu pre nego što počne letnja pauza u avgustu, izjavio je danas lider republikanaca u američkom Senatu Mič Mekonel u Helsinkiju nakon sastanka sa finskim predsednikom Saulijem Ninistom.

16. 05. 2022. u 12:09