ČETVRTINA STANOVNIKA NAŠE PLANETE ZNA KO JE ONA: Glumica Natali Keli o seriji Pekar i lepotica

ČETVRTINA STANOVNIKA NAŠE PLANETE ZNA KO JE ONA: Glumica Natali Keli o seriji "Pekar i lepotica"

UPRKOS tome što karijeru na velikom platnu i televiziji gradi već skoro dve decenije, i što je postigla zapažene role u filmu "Paklene ulice", trileru "Telo kao dokaz", "Vampirskim dnevnicima", ali i kao latino verzija Kristl u rimejku kultne "Dinastije", koji je na Netfliksu oborio sve rekorde, američku glumicu Natali Keli svi pamte po ulozi u spotu devetostrukog dobitka nagrade Gremi, Bruna Marsa, za pesmu "Just the way you are".

10. 05. 2023. u 09:00

BORBA SRDIĆA ZA MESTO POD SUNCEM: Na snimanju druge sezone domaće komedije Drim tim, u režiji Dejana Zečevića

BORBA SRDIĆA ZA MESTO POD SUNCEM: Na snimanju druge sezone domaće komedije "Drim tim", u režiji Dejana Zečevića

NA tribinama vlada gungula, a na terenu još veći metež pravi tim Bulbulderac. Igrači međusobno prebacuju loptu, izvode dijagonali pas, "šunjaju" se po ivici šesnaesterca i vrebaju priliku da zakucaju loptu u rašlje ili da priđu malo bliže i izvedu najlepši potez - "makazice". Ovakvu majstoriju niko nije očekivao od malog kluba skrpljenog, poput pačvorka, od jedanaest sinova porodice Srdić. Veru u njih, a i u sebe kao trenera, imao je njihov otac, ne mnogo uspešni fudbaler, Ilija Ika Srdić (Lazar Ristovski).

09. 05. 2023. u 15:00

KAKO JE MEGAN MARKL UPOZNALA VLADA DIVCA: Bračne vode, američka hit serija koja je spojila  britansku princezu i srpskog kralja košarke

KAKO JE MEGAN MARKL UPOZNALA VLADA DIVCA: "Bračne vode", američka hit serija koja je spojila britansku princezu i srpskog kralja košarke

NOMINOVANA za sedam priznanja Emi i za još četiri Zlatna globusa, serija "Bračne vode", koja se od 19. aprila emituje na kanalu Foks lajf (radnim danima, od 15.00, četiri epizode), sa svojih 10 godina prikazivanja, 11 sezona, 263 epizode i visokom ocenom 8.1 na vebsajtu Aj-Em-Di-Bi (IMDb) upisala se u kultne naslove američkih porodičnih sitkoma.

22. 04. 2023. u 15:00

KUVAM DA BIH SE DRUŽILA SA LJUDIMA: Poznata šefica kuhinje i tv avanturista Kristen Kiš o novom serijalu

KUVAM DA BIH SE DRUŽILA SA LJUDIMA: Poznata šefica kuhinje i tv avanturista Kristen Kiš o novom serijalu

OTKAKO je Kristen Kiš pobedila u najpoznatijem svetskom kulinarskom rijalitiju "Top šef" pre 10 godina, postala je neizbežan začin najgledanijih TV emisija o svetu gurmanluka i kuhinje. Ova poznata američka kuvarica, rođena u Južnoj Koreji, od 5. aprila (sredom u 22.00) u dokumentarnom serijalu "Restorani na kraju sveta", koji se emituje na kanalu Nacionalna geografija, vodi nas na put oko planete. U četiri epizode ova majstorica predstaviće nam kako funkcionišu neki od najudaljenijih restorana, i to u delovima zemlje za koje ne biste pomislili da je do njih stigla civilizacija, a kamoli vrhunska kuhinja.

17. 04. 2023. u 13:01