PLJESKAVICE OD SVINJSKE DŽIGERICE: Jednostavno, izdašno i ukusno
Da džigerica bude mekša i ukusnija, čim je kupite, prelijte je mlekom i držite u frižideru do pripreme, ali ne duže od jednog dana.
19. 03. 2024. u 13:00
PILEĆI POTAŽ SA PRAZILUKOM I CELEROM: Savršeno kremast, koji miriše i prija u svako doba dana
Ovo je fantastična domaća verzija krem pileće supe - klasika koja prija svima.
19. 03. 2024. u 11:00
PITA SA SOJOM, PRAZILUKOM I CRNIM LUKOM: Neizostavni deo posne trpeze, prste da poližeš
Obogatite svoj posni jelovnik sjajnim receptom za posnu pitu od gotovih kora. Nadev je drugačiji od onog na koji smo navikli jer se pravi od soje. U nadev idu praziluk i crni luk, a sigurni smo da će vam se ukus dopasti.
19. 03. 2024. u 07:00
TRIK ISKUSNIH KUVARA: Može vam biti od velike koristi
KAKO lako da prepoznate koje jaje je skuvano, a koje nije?
18. 03. 2024. u 18:00
SVI ĆE HVALITI VAŠE POSLASTICE A MOŽE DA STOJI I 90 DANA: Kako da napravite najbolji fondan?
FONDAN deluje teško za pravljenje ali mi vam donosimo jednostavan način pripreme. Na bazi meda je, ukusan, a svi će vam tražiti recept.
18. 03. 2024. u 17:21
DODAJTE OVU NAMIRNICU KOJU VEĆ IMATE U KUHINJI, I PROBLEM REŠEN: Kako da prilikom prženja luka ne usmrdite kuću?
ZAŠTO se širi neprijatan miris kada pržite luk?
18. 03. 2024. u 16:36
SUV ILI SVEŽ? Koji kvasac češće koristite kada mesite testo
DA LI znate kada se koristi svež kvasac, a kada se koristi suvi?
18. 03. 2024. u 09:15
KAKO DA ISPEČETE SAVRŠENU PROJU? Ispoštujte ove savete i više se nikada neće mrviti, ni biti suva
AKO imate problem sa projom koja se mrvi ili je suva, poslušajte sledeće savete.
17. 03. 2024. u 19:00
POSLUŽITE GA UZ ŠOLJICU KAFE ILI ČAJA, ODUŠEVIĆE VAS KOLIKO JE PREDOBAR: Lenji kolač s čokoladom, topi se u ustima
KADA ga jednom napravite postaće vam omiljeni desert koji ćete često praviti.
17. 03. 2024. u 17:00
MOCHI ILI DAIFUKU: Napravite popularan japanski kolač koji se ne peče,a kome nećete moći odoleti
Mochi ili moći loptice su čuveni japanski desert koji se pravi od pirinačnog testa, a mi smo za vas izabrali recept za ovaj kolač punjen sladoledom.Ako želite osvežavajući kolač koji se topi u ustima, obavezno probajte mochi.
17. 03. 2024. u 15:00
IDEALNA ZA VASKRŠNJI POST: Supa od kupusa i krompira, bez mesa, zdrava i niskokalorična
Zasitna i niskokalorična supa postaće vam omiljena, a ovo je idealan način da unesete što više povrća u organizam.
17. 03. 2024. u 12:00
ZDRAV I NEODOLJIV: Ovo je recept za domaći krem lešnika, koji ćete obožavati
NAPRAVITE sami krem od lešnika uz koji će svaka poslastica postati mnogo ukusnija.
17. 03. 2024. u 11:00
POSNI ČVARCI: Prave se vrlo lako, a mogu da pariraju originalnom srpskom delikatesu
Ovi čvarci su od komadića soje, te tako predstavljaju i vegansku i posnu zamenu koja će vam dobro doći kada želite promenu u svom jelovniku.
17. 03. 2024. u 09:00
HRSKAVA SPOLJA, A MEKA I SOČNA IZNUTRA: Učkur pita je toliko ukusna, da ćete je spremati stalno (VIDEO)
PITA toliko ukusna da ćete je praviti kad god poželite da jedete sveže pecivo.
17. 03. 2024. u 07:00
LAGANA PITA SPREMA SE BRZO: Pita od spanaća, feta sira, graška i kukuruza
PRIPREMA se za samo 15 minuta i odličan je izbor za ručkove i užine bez mesa.
16. 03. 2024. u 12:53
VEOMA JE IZDAŠNA, A OBOŽAVAĆETE DA JE PRAVITE: Doboš torta, najbolja za sva vremena
BEZ doboš torte nijedno slavlje u Jugoslaviji nije moglo da prođe.
16. 03. 2024. u 12:04
ZDRAVA, UKUSNA I TOPI SE U USTIMA: Pita od karfiola, koja je oduševila milione
Karfiol je niskokalorična namirnica bogata mineralima, aminokiselinama i proteinima. Idealan spoj sa hrskavim testom koje se topi u ustima.
15. 03. 2024. u 21:00
BELA ČORBA SA SLANINOM I KUKURUZOM: Jelo koje ćete iznova i iznova praviti
Bogato čorbasto jelo za kompletan ručak, jelo koje okrepljuje.
15. 03. 2024. u 20:00
LAGAN I IZDAŠAN A NEODOLJIVO UKUSAN: Kolač od đumbira
ZAMIRISAĆE vam cela kuća, svaki zalogaj je sve bolji.
15. 03. 2024. u 19:00
POTREBNO SAMO DA PIRINAČ ZAMENITE OVIM SASTOJKOM: Najbolji recept za punjene paprike, a tajnu otkriva ruski kuvar
KAKO je krenula sezona paprika osim za salatu možete i da ih napunite i da imate ručak za dva-tri dana. Zato je ruski profesionalni kuvar, Vjačeslav Krasilnikovje otkrio recept za punjene paprike koje će se topiti u ustima.
15. 03. 2024. u 18:00
PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna
DRŽAĆE vas dugo sitim.
15. 03. 2024. u 17:00
MONTE KRISTO SENDVIČ: Hrskavi, sočni i slasni nestaće sa stola odmah
Sendvič je sendvič, sigurno mislite. A ako tako mislite - niste probali sendvič Monte Kristo!
15. 03. 2024. u 16:40
KAŠASTI SOK OD KRUŠKE BEZ ŠEĆERA: Zdrav i ukusan napitak bogat vitaminima
Vrlo se jednostavno pravi, ne iziskuje previše vremena, a vaši mališani će u njemu uživati čitave godine.
15. 03. 2024. u 12:01