TROPSKA CITRUSNA SANGRIJA: Napitak za svečane trenutke
Ova tropska citrusna sangrija spaja tradicionalni praznični napitak sa egzotičnim voćem i kokosovim prizvukom. Idealna je za praznična druženja – osvežavajuća, mirisna i šarena, da svaku trpezu učini još svečanijom.
26. 09. 2025. u 17:00
DOMAĆI ČIMIČURI: Argentinski sos koji osvaja
Čimičuri je jedan od najpoznatijih sosova argentinske kuhinje, koji se najčešće služi uz pečeno meso, ali se odlično slaže i sa povrćem, ribom ili svežim hlebom. Osvežavajući i aromatičan, priprema se od nekoliko osnovnih namirnica i spreman je za samo nekoliko minuta.
26. 09. 2025. u 16:00
PILETINA SA LEBLEBIJAMA: Zdrav, ukusan i brz obrok
Ako tražite jelo koje se brzo priprema, a pri tome je hranljivo i puno ukusa, ova kombinacija piletine i leblebija je savršen izbor. Kari, tahini i limun daju posebnu aromu, a pečeni luk i leblebije upotpunjuju jelo svojom punoćom ukusa.
26. 09. 2025. u 15:00
PAPRIKE PUNJENE SOJOM, PEČURKAMA I PIRINČEM: Lagani posni obrok
Lagano, zdravo i ukusno jelo koje će obradovati sve ljubitelje povrća i vegetarijanskih obroka. Sojine ljuspice i pečurke daju bogat ukus, dok se sir topi i upotpunjuje kremastu teksturu punjenja.
26. 09. 2025. u 14:00
PAPRIKAŠ SA SIROM I PARADAJZOM: Kremasto i ukusno
Topla, kremasta i mirisna kombinacija paprike, paradajza i svežeg sira prava je poslastica za ljubitelje laganih, ali hranljivih jela. Jednostavna priprema i bogat ukus čine ovaj paprikaš savršenim izborom za ručak ili večeru, uz svež hleb ili kao prilog mesu.
26. 09. 2025. u 13:00
PEČENO MESO SA POVRĆEM: Recept za ukusno meso u aromatičnom sosu - Pravi izbor za porodični ručak ili večeru
SECKANO meso pečeno zajedno sa šarenim povrćem i aromatičnim sosom pravi je izbor za porodični ručak ili večeru. Kombinacija jagnjetine i govedine sa patlidžanom, krompirom, paprikom i paradajzom daje bogat ukus, a ukusan sos upotpunjuje ceo obrok.
26. 09. 2025. u 12:00
LEŠNIK GNEZDA: Sitni kolačići za svaku priliku
Ovi mali, čokoladni kolačići sa lešnicima oduševljavaju svojom jednostavnošću i bogatim ukusom. Idealni su za praznične dane, ali i kao sladak detalj za svaki dan. Priprema je brza, a rezultat – savršeno hrskava gnezda sa mekanim punjenjem.
26. 09. 2025. u 12:00
KOLAČ OD PISTAĆA: Kremasto uživanje za svaki dan
Ovaj kolač od pistaća savršeno spaja hrskavu podlogu, kremastu sredinu i blago slatki beli ganaš. Lepo izgleda na stolu, a još bolje ukusuje – idealan je za praznike, posebne prilike ili kao poslastica za svaki dan.
26. 09. 2025. u 11:02
JEDNOSTAVNA PITA SA MLEVENIM MESOM: Idealna za doručak - Korak po korak do savršenog ukusa!
PITA sa mlevenim mesom je jedan od onih recepata koji nikad ne izlaze iz mode – hrskavo testo, sočan fil i neodoljiv miris koji ispuni celu kuću.
26. 09. 2025. u 07:00
MIRISNI KOLAČIĆI OD POMORANDŽE: Poslastica koja osvaja na prvi zalogaj!
TOPLI, nežni i mirisni kolačići od pomorandže idealan su izbor za sve ljubitelje domaćih poslastica. Jednostavni su za pripremu, a njihov svež citrusni ukus unosi dozu sunca u svaku priliku – bilo da ih poslužite uz kafu, čaj ili kao lagani desert posle ručka.
25. 09. 2025. u 21:43
REBARCA IZ RERNE: Savršen ručak za prave gurmane
Sočna, mirisna i mekana rebarca iz rerne jedan su od onih recepata koji osvajaju već na prvi zalogaj. Jednostavna priprema, a rezultat kao iz restorana – savršeno pečeno meso koje se topi u ustima, uz neodoljivu aromu začina.
25. 09. 2025. u 15:00
PEČENA CRVENA PAPRIKA IZ RERNE: Lagani posni ručak
Ako tražite ukusan, brz i potpuno posni obrok, pečena crvena paprika je pravo rešenje. Slatka i aromatična, lako se priprema, ne zahteva mnogo sastojaka i savršeno se slaže uz domaći hleb ili bilo koju žitaricu.
25. 09. 2025. u 14:00
PILETINA SA LIMUNOM I ORIGANOM: Recept za pečeno pile
Miris mediteranskih začina i svežina limuna čine ovu pečenu piletinu savršenim izborom za porodični ručak ili svečanu večeru. Sočna unutra, a spolja zlatno-hrskava, ovaj jednostavan recept donosi topao, sunčan ukus Grčke pravo na vaš sto.
25. 09. 2025. u 14:00
RUSTIČNA ČORBA OD POVRĆA: Topla, mirisna i puna ukusa
Ova čorba je savršena za porodični ručak ili laganu večeru.
25. 09. 2025. u 13:21
MOSKVA ŠNIT: Torta koja osvaja spojem voća i orašastih plodova
Moskva šnit je jedna od onih torti koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Lagane kore sa orasima i lešnicima, bogat krem od žumanaca, a zatim sočne višnje, ananas i hrskavi lešnici – sve to zajedno čini desert koji osvaja na prvi zalogaj. Idealna je za svečane prilike, ali i onda kada želite da impresionirate svoje goste.
25. 09. 2025. u 08:51
DOMAĆI HUMUS OD LEBLEBIJA: Recept za zdrav namaz
Od nekoliko pristupačnih sastojaka možete dobiti kremast, hranljiv namaz koji je i do deset puta jeftiniji od kupovnog, a bogat je biljnim proteinima i savršen za posne dane ili laganu užinu.
24. 09. 2025. u 21:00
SVINJSKI FILE U SOSU OD PEČURAKA: Recept za sočno meso i kremasti sos
Ovo jelo je pravi domaći klasik – sočni svinjski file serviran u mirisnom sosu od pečuraka. Nežno meso i kremasti sos stvaraju savršenu kombinaciju, savršenu i za porodičnu večeru i za elegantnu večeru.
24. 09. 2025. u 20:00
KREM KAKAO KOKOS KOLAČ: Recept za trostruko uživanje
Ako tražite poslasticu koja spaja bogatu čokoladnu aromu i nežnu svežinu kokosa, ovaj kolač je pravi izbor. Njegov mekani kakao biskvit, baršunasti vanila krem i mirisni kokosni sloj čine savršenu kombinaciju ukusa i tekstura
24. 09. 2025. u 18:58
PALAČINKE SA JAGODAMA: Recept za omiljenu dečiju poslasticu
Neodoljivi dezert koji spaja nežnu, mekanu teksturu palačinki i svežinu sočnih jagoda. Savršene za doručak, užinu ili kao slatko iznenađenje posle ručka.
24. 09. 2025. u 18:49
RECEPT KOJI SU OBOŽAVALE NAŠE BAKE: Testenina sa orasima - nostalgični obrok iz prošlih vremena
SPREMA se za čas, jede se toplo za ručak ili večeru
24. 09. 2025. u 18:00
ČORBA OD MIROĐIJE: Klasik poljske kuhinje
Lagana, mirisna i puna svežine. Podseća na domaći obrok kod bake i uvek je izuzetnog ukusa.
24. 09. 2025. u 17:59
ČOKOLADNA MUS TORTA SA MALINAMA: Slatka senzacija za svaku priliku
Kombinacija bogate tamne čokolade i svežeg bobičastog voća daje ovom čizkejku neodoljivu notu. Savršen je kao elegantan dezert za svečanu trpezu ili kao poslastica uz popodnevnu kafu.
23. 09. 2025. u 19:00
BAKALAR IZ RERNE SA ČERIJEM I TIMIJANOM: Lagano mediteransko jelo za svaki dan
Sveži paradajz, mirisni timijan i nežno meso bakalara spajaju se u ovom jednostavnom receptu koji donosi more na vaš sto. Za manje od pola sata dobijate zdrav i ukusan ručak ili večeru.
23. 09. 2025. u 18:00
PANGASIUS SA POVRĆEM: Brzo i kremasto
Želite laganu, ali ukusnu večeru? Nežni fileti pangasiusa u kremastom sosu sa šargarepom, tikvicom i prazilukom spremni su za manje od 20 minuta – savršeno za svaki dan.
23. 09. 2025. u 17:00