
NAJUKUSNIJI RECEPT ZA POHOVANE TIKVICE: Tako jednostavno, a neodoljivo ukusno
Bilo da ih spremate kao prilog ili samostalni ručak ili večeru, ovo jelo će vas oduševiti.
29. 03. 2025. u 10:00

ZAPEČENA SARMA: Red kupusa, red mesa i eto savršenog ručka
Ako vas mrzi da je klasično napravite, ovo je brži, a jednako ukusan način.
29. 03. 2025. u 08:30

NAJLEPŠI STARINSKI RECEPT ZA CICVARU: Jelo koje greje dušu, zasiti, i nosi u sebi duh tradicije
Cicvara je jedno od onih starinskih jela na koje nas podsećaju mirisi detinjstva i toplina domaće kuhinje.
29. 03. 2025. u 07:00

OVAKVE LEDENE KOCKE NIKAD NISTE PROBALI: Zamenite brašno tajnim sastojkom i biće još lepše i mirišljavije
Kremaste, lagane i neodoljivog ukusa, ledene kocke su s razlogom pravi klasik među poslasticama, a ako ih napravite ovako, biće još lepše!
28. 03. 2025. u 15:30

SATARAŠ BEZ MESA: Recept koji se jednostavno priprema, a idealan je u vreme posta
Lagano jelo u savršenom spoju ukusa, prste da poližete. Dodajte prilog po želji i uživajte.
28. 03. 2025. u 14:30

SALATA SA PEČURKAMA, PILETINOM I PIRINČEM: Recept za jednostavan, ukusan i brz obrok
Ovo jelo će obožavati i najveći izbirljivci.
28. 03. 2025. u 13:00

RECEPT ZA "ANĐEOSKU KOSU": Novi gastronomski hit koji je zamenio Dubai čokoladu
Dubai čokolada je doživela globalni uspeh, ali nakon nje, svet poslastičarstva dobio je još jedan neobičan i luksuzan hit.
28. 03. 2025. u 11:30

NAJPOZNATIJE FRANCUSKO JELO: Tartiflet sa slaninom i krompirom
Naziv potiče od arapske reči „tartifla“, što znači krompir, a jelo datira iz 18. veka, kad se prvi put pominje u knjigama kuvara. Osim krompira, luka i slanine, koristi se i polumekani sir reblošon, ali se može koristiti i kamamber ili bri.
28. 03. 2025. u 10:00

MEDENI NAMAZ: Savršen za početak dana
Ovo je savršeni namaz za doručak, hranljiva poslastica za prave sladokusce.
28. 03. 2025. u 08:30

PECIVO PO MERI SVIH UKUĆANA: Pužići sa sirom, savršen topli i mirisni doručak
Domaći pužići sa sirom su mekani i vazdušasti, idealni za doručak ili večeru.
28. 03. 2025. u 07:00

SLATKI ORAŠČIĆI: Recept koji morate probati
Starinski kolači u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.
27. 03. 2025. u 15:30

GIROS SA PEČURKAMA UMESTO MESA: Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj
Giros sa pečurkama i začinskim biljem je savršen za dane posta, nećete da primetite da nedostaje meso.
27. 03. 2025. u 14:30

ZAPEČENE ZAGORSKE ŠTRUKLE SA ORASIMA: Desert koji nestane za čas
Klasik na sladak način, za sladokusce i one izbirljive.
27. 03. 2025. u 13:00

DOMAĆA NUTELA: Krem od čokolade i lešnika, odličan za palačinke i mazanje na hleb
Nutela je jedan od omiljenih kremova svih generacija, a uz ovaj recept nećete primetiti razliku između kupovne i domaće nutele.
27. 03. 2025. u 11:30

RECEPT ZA SKUŠU PEČENU U RERNI: Jednostavan i brz recept, idealan je za one koji žele ukusan obrok u svega 30 minuta, uz minimalne pripreme
Skuša pečena u rerni je brz i ukusan obrok koji je savršen za sve ljubitelje ribe.
27. 03. 2025. u 10:00

MAKARONE SA SIROM: Brz ručak kome niko ne može da odoli
Ovaj recept je jednostavan, a obožavaju ga svi.
27. 03. 2025. u 08:30

NAJBOLJI RECEPT ZA PAZARSKE MANTIJE: Recept koji se čuva od zaborava
Pazarske mantije su jedno od najpopularnijih tradicionalnih srpskih jela, a čuveni Taste Atlas je ovaj specijalitet stavio na prvo mesto liste najboljih srpskih jela i to sa dobrim razlogom.
27. 03. 2025. u 07:00

POSNI PIRINAČ SA TIKVICAMA I PARADAJZOM: Recept koji će vam dobro doći u danima posta, a opet ukusno i zasitno jelo
Jelo koje odlično ide kao prilog uz razna jela, ali može biti i potpuno savršeno samostalno jelo.
26. 03. 2025. u 16:00

MUHALEBIJA: Tradicionalni turski slatkiš koji je gotov za 10 minuta
Muhalebija je tradicionalni turski desert koji je proglašen za jedan od najlepših slatkiša na svetu, pravi se lako i brzo, a nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
26. 03. 2025. u 14:30

JEDNOSTAVNA, A SAVRŠENA: Salata od tunjevine i pasulja
Brzo se sprema, predivnog je ukusa i uz nju vam ništa više ne treba.
26. 03. 2025. u 13:00

POSNI JAFA KOLAČ: Poslastica koju sve generacije obožavaju
Dani Velikog posta uveliko traju, a domaćice su iz dana u dan u potrazi za receptima ukusnih jela i poslastica, koja se spremaju bez mleka, jaja i drugih mrsnih sastojaka.
26. 03. 2025. u 11:30


PASULJ NA VODI: Idealan ručak za sve koji se pridržavaju posta (VIDEO)
Isprobajte recept koji je oduševio mnoge.
26. 03. 2025. u 08:30

HLEB SA BELIM LUKOM: Sve što vam treba za doručak (VIDEO)
Ukoliko ste ljubitelj testa, a naročito svežeg domaćeg hleba, predlažemo da sve malo začinite i date mu posebnu aromatičnu notu.
26. 03. 2025. u 07:00