PALAČINKE OD SPANAĆA: Zdrav doručak za samo nekoliko minuta (VIDEO)
LAGANE, mekane i pune vitamina, ove zelene palačinke donose svežinu, a pri tome se pripremaju za svega nekoliko minuta. Savršene su i za decu i za odrasle, bilo da ih služite uz jogurt, sir ili neki lagani namaz!
17. 09. 2025. u 07:33
KREMASTA ČORBA OD KROMPIRA I MLEVENOG MESA: Čorba za celu porodicu
Topla i kremasta ova čorba sa krompirom i mlevenim mesom savršeno je rešenje za obilan ručak ili večeru. Sa dodatkom pavlake i aromatičnog začina, svaki zalogaj je pravo uživanje.
16. 09. 2025. u 12:45
ROLNICA SA SIROM I MESOM: Recept za savršenu slanu rolnicu
Nežno lisnato testo punjeno sočnim mlevenim mesom i rastopljenim sirom – ova rolnica sprema se jednostavno, a izgleda i miriše kao iz pekare.
16. 09. 2025. u 11:31
ZLATNA TORTILJA SA TOFUOM I SPANAĆEM: Ukusan doručak za pet minuta!
AKO volite lagana, a ukusna jela, ova tortilja će vam postati omiljena! Dinstani tofu, svež spanać, jaje i rastopljeni kačkavalj u mekanoj tortilji čine savršen spoj za brz ručak ili večeru.
16. 09. 2025. u 07:19
VINTIDŽ ZEBRA TORTA SA KUTIJE KOLAČIĆA: Recept star 85 godina koji morate da probate!
ZA SAMO nekoliko minuta možete napraviti osvežavajuću tortu bez pečenja, koja je popularna i danas kao što je bila i 1940-tih.
14. 09. 2025. u 13:09
HRSKAVE TIKVICE: Ukusno i super lagano jelo
Odlično predjelo ili čak prilog za ručak ili večeru.
14. 09. 2025. u 12:31
DINSTANA GOVEĐA REBRA U SOPSTVENOM SOSU: Ukus koji se topi u ustima!
NEŽNA, sočna rebra koja se tope u ustima, polako dinstana u mirisnom sosu i servirana na baršunastom pire krompiru – jelo koje oduševljava na svaki zalogaj!
13. 09. 2025. u 11:51
PEČENI PARADAJZ SA TIKVICAMA: Recept za sočnu salatu
Mirišu neverovatno, imaju još bolji ukus, a možete ih čak čuvati u teglama i uživati u letu tokom cele godine.
12. 09. 2025. u 20:00
JELO KOJE JEDU MONASI: Jednostavan manastirski recept od samo 3 sastojka - na vodi
OVO lagano jelo od paradajza i paprika dolazi iz starih manastirskih kuhinja i prenosi mudrost vekova.
12. 09. 2025. u 19:09
KROFNE SA SIROM I ŠEĆEROM U PRAHU: Recept za mirisne krofne
Kada se u kući raširi miris vanile i prženog testa, zna se da nastaje nešto posebno. Ove krofne sa svežim sirom su hrskave spolja, a nežne i vazdušaste iznutra. Spremne za svega nekoliko minuta, uz obilan sloj šećera u prahu, savršene su za trenutke kada poželite brzu, domaću poslasticu.
12. 09. 2025. u 19:00
GOVEĐA ČORBA SA REZANCIMA: Recept za mirisnu čorbu
Ovo je jedna od najtradicionalnijih poljskih čorbi – bistra goveđa čorba, puna ukusa i arome povrća. Služi se sa tankim rezancima, šargarepom i komadima mesa. Idealna za nedeljnu večeru.
12. 09. 2025. u 17:00
PEČENA CVEKLA SA BELIM LUKOM: Recept za aromatičnu salatu.
Pečena cvekla sa belim lukom i puterom je elegantno, ali jednostavno jelo koje oduševljava i izgledom i ukusom.
12. 09. 2025. u 16:00
ČOKOLADNA TORTA SA BANANAMA: Recept za poslasticu za sve prilike
Sočan kakao biskvit i nežni krem od banane stvaraju kolač koji će osvojiti svakog ljubitelja čokolade i voćnih deserta. Elegantna i kremasta, ova torta izgleda spektakularno i idealna je za rođendane, praznike ili porodična okupljanja.
12. 09. 2025. u 14:47
KISELI KRASTAVCI SA POVRĆEM: Recept za šarenu salatu
Hrskavi krastavci, šargarepa i paprika u mirisnom rasolu – brza i jednostavna zimnica koja će uneti svežinu na svaku trpezu.
12. 09. 2025. u 13:52
POGAČA GOTOVA ZA 20 MINUTA: Pravi se bez kvasca (VIDEO)
PRAVA zamena za hleb u svakoj prilici, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim
12. 09. 2025. u 13:39
DEJVID BEKAM ODUŠEVIO DOMAĆICE RECEPTOM ZA DŽEM OD ŠLJIVA: Otkrio u čemu je tajna (VIDEO)
NEKADA svetski poznat po fudbalu, danas se Dejvid Bekam posvetio vrtlarstvu i pravljenju džema
12. 09. 2025. u 13:13
KROMPIR SA PESTOM I PARMEZANOM: Recept za hrskavi krompir
Ovaj krompir je hit na svakoj večeri – hrskav spolja, mekan iznutra i prepun arome pesta od bosiljka i sira. Savršen kao prilog uz meso, ribu ili kao samostalna užina!
12. 09. 2025. u 11:11
ČIZKEJK: Recept za čizkejk sa malinama i belom čokoladom
Ovaj čizkejk je prava gozba za nepce – kremast, nežan, sa izrazitim nagoveštajem bele čokolade i svežih malina. Puter biskvitna osnova savršeno dopunjuje baršunasti fil od čizkejka, a sve je preliveno sjajnom glazurom od bele čokolade.
12. 09. 2025. u 08:12
ROLNICE SA BELIM LUKOM I SIROM: Recept za mirisne rolnice
Meke, mirisne i pune ukusa – ove rolnice od testa sa sirom i belim lukom biće zvezda svakog stola. Savršene su uz supu, ručak ili kao topla užina.
11. 09. 2025. u 17:00
MARINIRANE PAPRIKE SA BELIM LUKOM: Recept za aromatične paprike
Ove kisele paprike su savršene za sendviče, salate, večere ili kao predjelo.
11. 09. 2025. u 16:00
SOS OD SENFA SA CRNIM LUKOM I PERŠUNOM: Recept za univerzalni preliv
Ovaj sos je prava bomba ukusa – blago ljut od senfa, kremast, a opet svež zahvaljujući začinskom bilju i crnom luku. Idealan je za meso, grilovano povrće, salate ili pečeni krompir. Brzo se pravi i divno jednostavan.
11. 09. 2025. u 15:00
SOLJANKA: Recept za rusku čorbu punu ukusa
Soljanka je tradicionalna ruska čorba koja svojim bogatim ukusom i gustom teksturom odmah osvaja. Kombinacija mesa, povrća, kiselih krastavaca i aroma začina čini je savršenim jelom za hladne dane.
11. 09. 2025. u 14:11
TIKVICE U SLATKO-KISELOM SOSU: Recept za salatu za sve prilike
Osvežavajuće, blago ljutkaste i mirisne – tikvice u slatko-kiselom sosu savršene su uz meso sa roštilja, kao prilog za večeru ili kao zimnica u tegli. Jednom kada ih probate, postaće stalni gost vaše trpeze.
11. 09. 2025. u 08:14
PLJESKAVICE OD SIRA I ZAČINSKOG BILJA: Recept za pljeskavice bez mesa
Ovo je jedno od onih jela koja uvek oduševljavaju – hrskave spolja, mekane iznutra. Aroma svežeg začinskog bilja u kombinaciji sa sirom čini ih neodoljivim. Savršene kao užina, dodatak supi ili lagana večera.
11. 09. 2025. u 07:00