
OSLIĆ PEČEN U RERNI: Nikad lakša priprema ribe - obožavaćete ovaj recept
Oslić pečen u rerni je zdrav, ukusan i jednostavan obrok koji uz aromatične začine i sočan sos postaje pravo gastronomsko uživanje.
05. 04. 2025. u 08:30

POSNI CEZAR SENDVIČ OD LEBLEBIJA: Obradujte najmilije obrokom kakav do sada nisu probali
U pitanju je veganski "Cezar" sendvič od leblebija koji se pravi sa ukusnim domaćim "Cezar" prelivom bez mleka i ulja, koji mu daje ukusan ukus čuvene Cezar salate. Svež crveni luk, kao i paradajz i salata, ovom sendviču zadaje lep "udarac" i dodaje teksturu koju morate da probate.
05. 04. 2025. u 07:00

DOMAĆI PUDING OD ČOKOLADE: Bez mleka i šećera, gotov za 2 minuta, savršen za post, ili dijetu
Ukoliko vam je preostalo malo pirinča od ručka koji ste obarili bez dodavanja soli imamo sjajnu ideju kako da ga iskoristite i uživate u ukusnom, posnom i zdravom dezertu.
04. 04. 2025. u 16:00

POSNE KNEDLE ZA SUPU: Jednostavno se prave, a svima će se dopasti
Ako tražite laganu i jednostavnu zamenu za klasične knedle, ove posne griz knedle bez jaja su odličan izbor! Mekane, nežne i savršeno upijaju ukus supe ili čorbe, a pripremaju se brzo i lako od osnovnih sastojaka.
04. 04. 2025. u 14:30

VRĆENI KROMPIR: Srpsko jelo naših baka
Ovo je tradicionalni srpski specijalitet koji je odličan obrok u vreme posta.
04. 04. 2025. u 13:00

BELA TORTA: Savršeno kremasta i izdašna poslastica
Ako ste ljubitelj kremastih i brzih, a preukusnih poslastica, ovu tortu ćete obožavati.
04. 04. 2025. u 11:30

TESTENINA SA GRAŠKOM: Gurmanske mašnice - jednostavno se prave, a sočne su i ukusne
Ovo jelo toliko je sočno i ukusno da i najprobirljiviji gurmani neće moći da mu odole! Jednostavno se pravi i izdašno je.
04. 04. 2025. u 10:00

RETINOL SALATA: Recept koji je zaludeo društvene mreže jer čini da koža blista, a uz to je i vrlo ukusan
Proleće je počelo a sa njim se javlja i želja za zdravijim izborima, kako što se tiče svakodnevnih aktivnosti, tako i kada je ishrana u pitanju.
04. 04. 2025. u 08:30

DOMAĆI SELJAČKI HLEB: Po starom, proverenom receptu, biće mekan kao duša
Dodajte prilog po želji i uživajte.
04. 04. 2025. u 07:00

POSNE AMERIČKE PALAČINKE: Nimalo ne zaostaju za originalom, biće mekane i vazdušaste
Ukusne i hrskave, prava poslastica za vreme posta.
03. 04. 2025. u 16:00

GURMANSKA SALATA OD PRAZILUKA I SLANINE: Pomera sve granice dobrog ukusa
Salata koju će svi rado jesti, čak i oni koji i nisu ljubitelji praziluka.
03. 04. 2025. u 14:30

BARON TORTA: Predivna čokoladna poslastica, kojoj posebnu notu daje fil od malina
Upravo taj ukus je nešto što baron tortu izdvaja u moru drugih, ukusnih, kremastih i savršenih. Za njenu pripremu je potrebno malo više truda i umeća, ali rezultat je takav da vam neće biti žao što ste uložili vreme i novac.
03. 04. 2025. u 13:00

NAMAZ OD ŠARGAREPE SA JOGURTOM I ORASIMA: Kada želite brz, ukusan i jeftin namaz ovaj recept je idealan
Ovaj lagan i osvežavajući namaz od šargarepe spaja bogate ukuse dinstane šargarepe, kremastog jogurta i hrskavih oraha, dok začini daju dodatnu dubinu ukusa. Idealan je prilog uz meso i vegetarijanska jela ili lagani obrok uz tostirani hleb.
03. 04. 2025. u 11:30

STARINSKI RECEPT ZA NADLACKE: Za doručak, večeru, slane, ili slatke - poslastica sačuvana od zaborava
Ako ste odrasli u Vojvodini, onda ste verovatno čuli za nadlacke.
03. 04. 2025. u 10:00

MUSAKA SA PRAZILUKOM I PEČURKAMA: Probajte nešto drugačije, brzo i ukusno
Za promenu probajte staro dobro jelo na drugačiji način.
03. 04. 2025. u 08:30

BRZ I UKUSAN DORUČAK: Najukusnije pica pancerote
Tople, mekane i veoma ukusne pica pancerote sa dva pikantna fila koje će vas osvojiti već kod prvog zalogaja.
03. 04. 2025. u 07:00

POHOVANA BORANIJA: Ovako spremljeno jelo svi vole da jedu
Pohovana boranija je savršena bilo kao prilog ili predjelo. Vrlo se lako pravi.
02. 04. 2025. u 16:00

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆE PIŠKOTE: Postupak pripreme je jednostavan i brz, a ispadnu ukusnije nego kupovne
Najčešće ih koristimo za tiramisu ili razne kolače, ali piškote su ukusni keksići koji se mogu jesti i sami. Priprema je brza i laka, a ovaj recept će vam dokazati da mnogo toga možemo pripremiti i kod kuće.
02. 04. 2025. u 14:00

ŠOPSKA SALATA: Omiljeni prilog uz jelo
Šopska salata toliko je bogata i ukusna da je postala neizostavan deo svake trpeze.
02. 04. 2025. u 13:00

ČOKOLADNI ROLAT SA VIŠNJAMA: Slatka simfonija ukusa koja osvojiti sva vaša čula
Čokoladni rolat sa višnjama je jednostavan za pripremu, kremast je i lagan.
02. 04. 2025. u 11:30

ČORBA OD KOPRIVA: Lekovito i preukusno jelo, idealno za jačanje imuniteta
Čorba od kopriva je pravi izbor za sve one koji su malokrvni, oporavljaju se od bolesti, ali i za jačanje organizma. Posebno u proleće.
02. 04. 2025. u 10:00

FENOMENALAN RUČAK: Piletina na lovački način, užitak u ukusu i aromi
Piletina na lovački način je jelo uz koje možete poslužiti prilog koji vam odgovara, pirinač, krompir pire, njoke, špagete, i uživajte u ručku koji je za čistu desetku.
02. 04. 2025. u 08:30

MASONICA: Staro crnogorsko jelo, lako i brzo se sprema
Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom.
02. 04. 2025. u 07:00

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00