BALANSIRAM IZMEĐU PORODICE I KARIJERE: Sergej Ćetković sprema nove pesme i kaže kako vaspitava decu (VIDEO)

Dušan Cakić

01. 06. 2023. u 09:00

POP ZVEZDA Sergej Ćetković pred sam početak snimanja jedne emisije razgovarao je sa našom ekipom i pričao na mnoge teme.

БАЛАНСИРАМ ИЗМЕЂУ ПОРОДИЦЕ И КАРИЈЕРЕ: Сергеј Ћетковић спрема нове песме и каже како васпитава децу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Sergeja gledamo kao jednog od članova stručnog žirija u dečjem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", te je otkrio koga je teže ocenjivati u pevanju, decu ili starije ljude.

- Lakše je sa decom, jer znaš kako da priđeš. Za veliku pohvalu je to što su se stariji ljudi odlučili da se posle toliko godina prijave na takmičenje i ponovo probaju, jer su vanserijski pevači, a sigurno da su propustili neke prilike koje su imali.

Foto: Novosti

Ćetković je nedavno objavio pesmu "Stari moj" koju je snimio u saradnji s jednim od najznačajnijih muzičara regiona Zoranom Predinom.

- Pesma "Stari moj" je lepa ljubavna pesma, iskrena i duboka do te mere da je možda i ne treba opisivati rečima. Saradnja s velikim Zoranom Predinom je nešto čemu sam se dugo radovao. Snimili smo je još pre korone koja nas je usporila i promenila planove za promociju. Srećan sam što smo pesmu objavili pred moj susret sa slovenačkom publikom i radujem se što sam imao tu privilegiju da, pred poštovaocima moje muzike u Ljubljani, uživo izvedem neke od najlepših pesama sa svog repertoara, kao i tu pesmu - rekao je Sergej.

Foto: Novosti

Sergej i njegova supruga Kristina već 12 godina žive u braku punom ljubavi, a pop zvezda je rekla kako vaspitava svoje dve devojčice.

- Od prvog dana roditeljstva gledamo da ih naučimo pravim vrednostima koje su danas, nažalost, zaboravljene, kućnom vaspitanju i da je jedina "mirna luka" i osnov poštovanja - porodica.

Za kraj, Sergej je najavio koji su dalji planovi u karijeri.

- Odavno spremam novi CD, nakon leta bi trebalo da izađe - u septembru, kao i nova koncertna turneja - zaključuje Sergej.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Sergejom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:
OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!