PRILIKA ZA OSVETU Trener Radničkog: Mogu da nam naprave problem, uzeli su nam pet bodova

Александар Илић
Aleksandar Ilić

26. 04. 2024. u 20:04

U 32. kolu Super lige Srbije, odnosno 2. kolu plej-aut faze ovog takmičenja, fudbaleri Radničkog gostuju u Pančevu ekipi Železničara.

ПРИЛИКА ЗА ОСВЕТУ Тренер Радничког: Могу да нам направе проблем, узели су нам пет бодова

FOTO: A. Ilić

Radnički u ovaj duel ulazi nakon serije od pet mečeva bez poraza, u kojem je zabeležio čak četiri trijumfa, dok je Železničar u drugačijoj formi i u poslednja tri susreta ne zna za pobedu, te je trenutno na pretposlednjoj, 15. poziciji na tabeli.

Dejan Joksimović, šef stručnog štaba Radničkog uporedio je naredni meč koji očekuje njegovu ekipu sa prethodnim u kojem su na Čairu savladali Radnik iz Surdulice.

- Igramo  protiv još jedne ekipe koja nam je u ovoj sezoni "uzela" 5 bodova, tako da očekujem reakciju naše ekipe u smislu rezultata. U jako teškoj situaciji su na tabeli, oni verovatno ovu utakmicu projektuju kao najvažniju u sezoni. Sa druge strane, iznenađuje ta pozicija jer imaju individualni kvalitet igrača u svom sastavu. Treba da obratimo pažnju na to da su jako potenta ekipa, koja igra sa dva pokretljiva napadača koji u rotacijama mogu da naprave problem protivniku. Imaju kvalitet da dobro napadaju prostor i iza leđa protivničke odbrane, a takođe su dobri i kod bočnih lopti. U odnosu na ove činenice smo se i mi pripremali. Mi imamo problema sa našim rosterom, određeni broj igrača nema pravo nastupa zbog parnih kartona, a drugi su povređeni ili premoreni. Moraćemo da napravimo dobar balans, ali ja ne sumnjam u druge igrače koji će dobti šansu jer i naš sastav je dosta dobro popunjen i da će igrači iskoristiti svoju šansu.

Igrači koje će šef struke Nišlija prinudno odmarati su Bamidele i Ado, koji odrađuju suspanziju nakon parnih žutih kartona, dok je Stajić povređen.

- Stajić ima hroničnu povredu sa kojom igra već nekoliko utakmica, na poslednjoj je morao da izađe iz igre na poluvremenu. Još par igrača je dosta umorno, ali još uvek nismo doneli odluku hoće li igrati. Putuju sa nama, a u kojoj meri će biti na terenu, videćemo do početka utakmice.

Dimitrije Stevanović, mladi golman Radničkog, ustalio se među stativama niškog superligaša, a od narednog meča očekuje još jedan pozitivan rezultat.

- Dobro smo se spremali protekle nedelje, analizirali smo protivnika i znamo naše individualne zadatke u meču sa Železničarem. Na prošlim utakmicama protiv ekipe iz Pančeva zabeležili smo loše rezultate i naučili smo dosta toga iz njih. Sada u subotu verujem da ćemo sve odraditi dobro, i ostvariti pozitivan rezultat. Lakše i rasterećenije ulazimo u mečeve u poslednje vreme, nakon što smo povezali nekoliko dobrih rezultata, a taj osećaj i profesionalan odnos na treninzima, kao i dolazak novog šefa daju nam i dodatnu dozu samopouzdanja.

Susret 32. kola Super lige Srbije Železničar - Radnički na programu je u subotu, 27. aprila od 20 časova na stadionu SC Mladost u Pamčevu. Glavni sudija ovog duela biće Andrija Stojanović.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti