NATAŠA PAVLOVIĆ: Snovi koji su ulepšali život, a ponosna sam najviše na privatnost

NATAŠA PAVLOVIĆ: Snovi koji su ulepšali život, a ponosna sam najviše na privatnost

POPULARNO TV lice, autorka i voditeljka emisije "Praktična žena" na RTV Pink Nataša Pavlović, dobro je poznata domaćem gledalištu po toplini koju unosi u porodični dom, a kroz koju ona, zajedno sa svojim gostima, prikazuje jednostavan pristup životu u kući. Od kada se pojavila na javnoj sceni, osvojila je simpatije publike neposrednošću i srdačnošću. Tako vedru i nasmejanu publika ju je bolje upoznala i zavolela u šou programima "Srećni telefoni" (RTS), "Da vas čujemo" (TV BK), "Plesom do snova", "Šou snova" i u kvizu "Tele kviz" (RTV Pink), ali i u muzičkom programu "Fantastik šou" (TV Prva).

04. 12. 2023. u 08:05

ZINAIDA DEDAKIN: Pustila sam da univerzum bira za mene, a najdraža uloga me tek čeka

ZINAIDA DEDAKIN: Pustila sam da univerzum bira za mene, a najdraža uloga me tek čeka

POPULARNA glumica Zinaida Dedakin svoju autentičnost i jednostavnost nesebično daje i svojim likovima. U pozorištu, pre svega onom na Terazijama, ostvarila je brojne zapažene uloge, a svakom liku koji je oživela u mnogim domaćim serijama, dala je dušu i po tome ostala upamćena. U karijeri je igrala mnogo uloga različitog žanra, a trenutno je publika gleda kao Milijanu u drugoj sezoni serije "Popadija" na TV Prva. Zinaidu krasi vedar duh i široki osmeh sa kojim ide kroz život, ali i karijeru.

27. 11. 2023. u 08:05

NATAŠA AKSENTIJEVIĆ: U svako vreme je teško nasmejati publiku, a zabavlja me da igram mimo pravila

NATAŠA AKSENTIJEVIĆ: U svako vreme je teško nasmejati publiku, a zabavlja me da igram mimo pravila

POPULARNA TV voditeljka i glumica Nataša Aksentijević, od kada se pojavila na javnoj sceni, osvojila je simpatije publike neposrednošću, srdačnošću i duhovitošću. Tako vedru i nasmejanu publika ju je bolje upoznala i zavolela dok je bila voditeljka emisija DNK na RTV Pink i "Na moj način" na TV K1, a obožavaju je i u seriji "Popadija" na TV Prva, kao i u predstavi "Kako sam se nadala, dobro se nisam udala", u kojima trenutno glumi. Nataša živi život kao sav običan svet, ne uvija stvari u foliju i kroz život korača realno i pozitivno.

21. 11. 2023. u 08:05

STEFAN POPOVIĆ: Vatru u sebi ne želim da ugasim, a srećan sam što sam kod kuće na dva kontinenta

STEFAN POPOVIĆ: Vatru u sebi ne želim da ugasim, a srećan sam što sam kod kuće na dva kontinenta

POPULARNO TV lice i voditelj emisije "Jedan dobar dan" Stefan Popović rođen je i odrastao na kontinentu koji je najdalji od Srbije, ali zemlju porekla svojih predaka ponosno nosi u srcu. Ovaj televizijski novinar srca publike osvojio je prirodnošću i neposrednošću, šarmom i harizmom, ali i predanim radom. Naša publika upoznala ga je kao jednog od voditelja "Beovizije" 2020. godine, ali i kao "najluđeg" navijača i fana Novaka Đokovića. U popularnom filmu Darka Bajića "Bićemo prvaci sveta" i u drugoj sezoni serije "Žigosani u reketu", igrao je košarkaša. Gledali smo ga i u ulozi voditelja "Lude noći" i u emisiji "Olimpijsko popodne".

06. 11. 2023. u 08:05

VESTERN NA SRPSKI NAČIN: Snima se nova serija Sumpor u režiji Milorada Milinkovića, kao nastavak filma Što se bore misli moje

VESTERN NA SRPSKI NAČIN: Snima se nova serija "Sumpor" u režiji Milorada Milinkovića, kao nastavak filma "Što se bore misli moje"

UBRZO posle beogradske premijere politički triler "Što se bore misli moje", o knezu Mihailu Obrenoviću i njegovom tragičnom kraju 1868. godine, postao je srpski kandidat za prestižnu nagradu Oskar za najbolji strani film. Iako je deo filmske ekipe već u Americi, reditelj ovog ostvarenja, Milorad Milinković, prošle nedelje počeo je snimanje nove serije "Sumpor", koja je donekle nastavak filma.

05. 11. 2023. u 11:28

MARINA KOTEVSKI MANDIĆ: Zaljubljenik sam u putovanja, a sa osmehom dolazim na posao i uživam u timskom radu

MARINA KOTEVSKI MANDIĆ: Zaljubljenik sam u putovanja, a sa osmehom dolazim na posao i uživam u timskom radu

POPULARNO TV lice, novinarka, voditeljka i urednica emisije "Želim da ti kažem" na TV B92 Marina Kotevski Mandić s posvećenošću i ljubavlju već osamnaest godina uspešno korača medijskim nebom, a srca publike je osvojila lepotom, predanim radom, harizmom i toplim osmehom. Prvi put pred kamere je stala na SOS kanalu, a popularnost stekla vodeći i uređujući čuvenu emisiju "Milica na kvadrat" na nekadašnjoj TV Avala. Publika je pamti i po emisijama "Bingo", "Siti" na RTV Pink, "Venčanje od A do DA" na TV Studio B. U novoj emisiji na TV B92, bavi se društvenim temama koje se tiču svakodnevnih životnih situacija i problema svih nas, ali i onim važnim o kojima se nedovoljno govori i zna.

30. 10. 2023. u 08:05

BOJANA ORDINAČEV: Igrati za decu je posebna magija, a uvek mogu da poletim samo zbog ljubavi

BOJANA ORDINAČEV: Igrati za decu je posebna magija, a uvek mogu da poletim samo zbog ljubavi

POPULARNA glumica Bojana Ordinačev leto za nama provela je odmarajući se i pripremajući se za novu sezonu na daskama koje život znače. U matičnom pozorištu "Boško Buha" prethodnih sezona igrala je kako u dečjim predstavama, tako i na večernjoj sceni. Ovaj period idealan je za razgovor s glumicom koja je glumila u TV serijama "Mješoviti brak", "Jelena", "Istine i laži", a odnedavno je gledamo kao Jovanu Bošnjak u seriji "Igra sudbine".

23. 10. 2023. u 08:05

DA, SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA: Radovan Vujović o filmu Heroji Halijarda i seriji Vazdušni most, drugoj strani istorije...

DA, SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA: Radovan Vujović o filmu "Heroji Halijarda" i seriji "Vazdušni most", drugoj strani istorije...

U SVET glume zakoračio je pre više od dve decenije rolom Veljka u kratkom filmu "Dobro poznata stvar", reditelja i scenariste Miroslava Stamatova ("Taksi bluz", "Srpski film"), nakon čega smo ga gledali u "Šejtanovom ratniku", zavoleli kao Risa u "Vojnoj akademiji", i pratili njegovo glumačko sazrevanje u filmovima i serijama "Bićemo prvaci sveta", "Izgrednici", "Senke nad Balkanom", "Južni vetar", "Koreni", "Vreme zla", "Ime naroda", "Državni službenik", "Porodica" i mnogim drugim.

30. 09. 2023. u 11:00