PUCAO IZ PUŠKE U PUNOJ KAFANI: Detalji ranjavanja u Čačku, na čoveka vatru otvorio - stariji muškarac

V. ILIĆ

06. 02. 2023. u 17:41

ČAČAK - U pucnjavi koja se dogodila oko 16 časova u ugostiteljskom objektu u Ulici Gavrila Principa ranjen je 39-godišnji muškarac.

ПУЦАО ИЗ ПУШКЕ У ПУНОЈ КАФАНИ: Детаљи рањавања у Чачку, на човека ватру отворио - старији мушкарац

Lj.P.

Na njega je pucao za sada nepoznati napadač, koji je ušao u punu kafanu, a potom u pravcu žrtve ispalio hitac iz puške pogodivši ga u predelu stomaka i glave. Napadač, koji je, po rečima očevidaca, čovek u poznijim godinama, pobegao je iz lokala.

Na mesto pucnjave odmah su došle policijske ekipe, kao i Hitna pomoć, koja je ranjenog prevezla u Urgentni centar čačanske Opšte bolnice.

Na urgentno prijemno odeljenje primljen je muškarac starosti 39 godina, i to sa prostrelnom ranom prednjeg trbušnog zida i otvorenom ranom glave. Pacijent je za sada stabilno, a u toku je prijem u jedinicu intenzivne nege – kazali su nam u čačanskoj bolnici.

Kako nezvanučno saznajemo, nakon pucnjave, povređeni je pao na pod, i tu je ostao nepomično da leži. Gosti iz kafane su bili uplašeni i istrčali su van kafane, dok je napadač pobegao u nepoznatom pravcu. Policijski uviđaj je trajao do kasno uveče, a motivi ove pucnjave nisu poznati.

- Strašno je šta se događa... I to u sred bela dana, u vreme kada se deca vraćaju iz škole i vrtića. Ovo je inače miran kraj i ovako nešto se nije događalo – kazali su nam stanovnici ove ulice u širem centru Čačka.

BONUS VIDEO - UŽASNO: Zgrada u Dijarbakiru se ruši dok traje potraga za preživelima posle zemljotresa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!