"MALTRETIRAJU ŽENU I MENE, NE MOŽEMO DA ŽIVIMO DANIMA!" Nebojša Čović o burnim odnosima sa predsednikom Partizana, navijačima, odlasku...

Novosti online

28. 04. 2024. u 14:05

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, prilično otvoreno je govorio o odnosu sa KK Partizan, njegovim prvim čovekom Ostojom Mijailovićem, ali i onim što doživljava ovih dana.

МАЛТРЕТИРАЈУ ЖЕНУ И МЕНЕ, НЕ МОЖЕМО ДА ЖИВИМО ДАНИМА! Небојша Човић о бурним односима са председником Партизана, навијачима, одласку...

foto: Tanjug/Milica Nikolić

Tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Prva, posle pomenutog predsednika crno-belih, u stolicu za goste seo je njegov kolega sa Malog Kalemegdana.


Upravo je za Mijailovića Čović rekao da neće s njim sesti za sto, a evo i razloga:

- U košarci sam 55 godina, sa Duškom sam igrao, nisam sreo ovakvu anomaliju... Sve što je radio zasnovano je na prevarama, lažima i obmanjivanjima. Moj rad je poznat, stepen obrazovanja. Bio sam potpredsednik Vlade, predsednik Vlade, prvi čovek KSS, u privredi, košarci... Ne mogu da budem sa ljudima koji ne drže do reči, niti da sedim sa „elementarnom nepogodom“. Moj odnos sa Duškom Vujoševićem i Predragom Danilovićem je bio takav-takav, a ovaj odnos sa sadašnjim predsednikom Partizana nadam se da će uskoro da se završi - rekao je Nebojša Čović, a prenosi "Sportski žurnal".

"Zabrinut sam..."

- Srbija može da ima profesionalnu ligu sa 10-12 klubova. Zabrinut sam kuda ide naša košarka, zbog toga što nam razni evropski klubovi uzimaju našu decu koja sve manje ostaje ovde. Ne možemo da zaštitimo njihov odlazak u Evropu, u NBA, sada deca mogu da upišu srednju školu i dobijaju stopendije za boravak tamo. Nadam se da će FIBA naći rešenje. Naš sistem košarke je srušen, pustimo razne priče koji imaju samo lične interese.

"Maltretiraju moju ženu i mene!"


- Ni ja ni moja supruga ne možemo da živimo danima, jer nas maltretiraju na telefonima. Nemam društvene mreže, ali da li iko vređa njegovu (Mijailovićevu) suprugu?

"Kraj mog mandata se bliži, našli smo čoveka koji ima energiju i volju"


Predsednik Upravnog odbora Zvezde Željko Drčelić najavljuje se kao zamena za Čovića.

- Rekao sam da mislim da smo našli čoveka koji ima energiju i volju da se bori i nastavi ovaj posao. Kraj mog mandata je jun 2026. godine, rekao je Čović, dodajući: 

- Zvezda nikada nije bila, niti će biti jedan čovek. Imamo upravu, Skupštinu, jak Upravni odbor, niz uglednih ljudi i borićemo. Da li smo klub koji se samofinansira, nismo. Nama pomaže država i zato hvala predsedniku. Voleo bih da se otvore papiri, da se vide finansije!

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)