NOVI DETALJI UBISTVA U DISELDORFU: Kosovski Albanac izrešetao Srbina ispred restorana

Novosti online

29. 04. 2024. u 14:25

U PUCNjAVI u Dizeldorfu u nedelju ujutru ubijen je vlasnik restorana srpski državljanin Aleksandar S. , a zbog zločina je je uhapšen kosovski Albanac Rustem Lapi (52).

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА У ДИСЕЛДОРФУ: Косовски Албанац изрешетао Србина испред ресторана

Foto: EPA

Kako prenose nemački mediji, policija je uhapsila osumnjičenog ispred lokala, a istražni tim za ubistva je pokrenuo istragu.

Pucnjevi su se, prema policiji, dogodili oko 2:45 sati u centru Diseldorfa.

U jednom lokalu u kvartu došlo je do svađe između muškarca i vlasnika. Navodno, ubica je prethodno vitlao pištoljem u restoranu punom gostiju.

Nakon što se svađa preselila ispred zgrade, muškarac je, prema policiji i tužilaštvu, ispalio nekoliko metaka na vlasnika restorana, a zatim ponovo ušao u lokal.

Policija je uskoro uhapsila muškarca naoružanog vatrenim oružjem ispred lokala bez otpora.

Uhapšeni je, prema policiji, 52-godišnji kosovski Albanac sa prebivalištem u Nemačkoj. Iako su ga policajci i hitna pomoć pokušali reanimirati na licu mesta, 38-godišnji vlasnik lokala podlegao je svojim povredama.

Tokom noći, istražni tim za ubistva preuzeo je istragu o događaju i okolnostima. Policija za sada nije mogla da kaže da li je bilo još učesnika i kakvi su bili motivi za ovaj čin.

https://www.blic.rs/

BONUS VIDEO: RAZMINIRANjE TERENA: Nastavljeno razminiranje aerodroma Ponikve kod Užica.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe