MILJAN JOVANOVIĆ, ZA NOVOSTI, O AGONIJI NA JARINJU: Neko je telefonom naredio da me uhapse

MILJAN JOVANOVIĆ, ZA "NOVOSTI", O AGONIJI NA JARINJU: Neko je telefonom naredio da me uhapse

BIO sam sa suprugom do Raške iz privatnih obaveza, a na prelazu Jarinje normalno sam pokazao dokumenta. Međutim, u povratku, kada sam predao dokumenta, čovek koji je radio na policijskom punktu, a kojem ne znam ime, rekao mi je da sam na poternici za organizovani kriminal. Uzalud sam pokušavao da objasnim da je u pitanju greška, da su me pomešali sa bivšim kolegom koji ima slično ime i prezime i koji je na poternici od 2020. ali bilo je uzalud.

29. 03. 2023. u 14:11

ŠAPIĆ: Gradonačelnik sam svih Beograđana, a ne raznih interesnih grupa

ŠAPIĆ: "Gradonačelnik sam svih Beograđana, a ne raznih interesnih grupa"

SVE odluke koje Gradska uprava Grada Beograda donosi namenjene su isključivo poboljšanju kvalteta života građana. Bilo je da je u pitanju uređenje priobalja, raskidanje štetnih ugovora, gradnja infrastrukture ili bilo šta drugo, Grad Beograd na prvo mesto stavlja interes građana i njihovu dobrobit, rekao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić gostujući na TV Insajder.

29. 03. 2023. u 22:34

SRPSKA LISTA: Osuđujemo neosnovano hapšenje Miljana Jovanovića(44) bivšeg pripadnika tzv. kosovske policije

SRPSKA LISTA: Osuđujemo neosnovano hapšenje Miljana Jovanovića(44) bivšeg pripadnika tzv. kosovske policije

UZ osudu neosnovanog hapšenja Miljana Jovanovića, bivšeg pripadnika kosovske policije, Srpska lista pozvala je danas popodne nadležne da procesuiraju odgovorne za ovaj nemili događaj u kome su, kako se navodi u saopštenju ove liste, gospodin Jovanović, njegova supruga i posebno maloletna deca bili izloženi maltretiranju i šikaniranju od strane Kurtijevih specijalaca, dok su uplakana gledala kako im sa lisicama na rukama bez ikakvog osnova odvode oca

29. 03. 2023. u 15:58

SIGURNA SAM DA SU MILJANA POMEŠALI SA DRUGOM OSOBOM: Supruga Srbina koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje za Novosti

"SIGURNA SAM DA SU MILJANA POMEŠALI SA DRUGOM OSOBOM": Supruga Srbina koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje za "Novosti"

SIGURNA sam da su moga supruga pomešali sa drugom osobom, čije se ime i prezime razlikuje bukvalno za jedno slovo. I već tri godine, koliko je raspisana poternica za tom drugom osobom, nama kad god smo prolazili administrativni prelaz „stoji“ to crveno upozorenje, rekla je za "Novosti" supruga Srbina koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje.

29. 03. 2023. u 10:13

BITNO JE DA IM SE IPAK PODMEĆU KLIPOVI POD TOČKOVE Stojković priznala - Cilj je usporiti razvoj Srbije (VIDEO)

"BITNO JE DA IM SE IPAK PODMEĆU KLIPOVI POD TOČKOVE" Stojković priznala - Cilj je usporiti razvoj Srbije (VIDEO)

PROFESORKA Beogradskog univerziteta Biljana Stojković iz Skupštine slobodne Srbije, koja je na poslednjim izborima bila kandidatkinja za predsednika Srbije ispred Koalicije "Moramo", gostujući na "Novoj S" u Utisku nedelje priznala je, govoreći o izgradnji mosta u Novom Sadu, da je, kako sama kaže, bitno "da im se podmeću klipovi pod točkove" - odnosno da se Srbiji na svaki način oteža sprovođenje razvojnih projekata.

28. 03. 2023. u 16:56