JEZIVI SNIMAK NAKON UBISTVA SRPSKOG REPERA: Albanac ga izrešetao nakon svađe (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2024. u 15:23

ALBANAC Rustem Lapi (52) je u centru Diseldorfa ubio vlasnika restorana, srpskog državljanina Aleksandra (38).

ЈЕЗИВИ СНИМАК НАКОН УБИСТВА СРПСКОГ РЕПЕРА: Албанац га изрешетао након свађе (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Težak incident dogodio se juče ispred jednog restorana u centru grada u Diseldorfu. Albanac Rustem Lapi (52) je ubio vlasnika lokala, srpskog državljanina Aleksandra (38). Kako javljaju lokalni mediji, 38-godišnji vlasnik restorana u Hercogštrase u naselju Fridrihštat posvađao se sa 52-godišnjim Albancem poreklom sa Kosova i Metohije. Izašli su ispred restorana da razreše svađu, ali je tuča eskalirala i 52-godišnjak je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u žrtvu.

Nešto kasnije policija je bez otpora uspela da uhapsi lice ispred lokala naoružano vatrenim oružjem. Kako je saopštila policija, uhapšeni je 52-godišnji albanski državljanin koji živi u Nemačkoj. Za sada nije poznato da li su se počinilac i žrtva poznavali.

Pogledajte snimak koji je nastao nekoliko trenutaka nakon ubistva Srbina Aleksandra. Upozoravamo da je snimak uznemirujući.

Podsetimo, kako su preneli nemački mediji, radi se o reperu "Aleks M", koji je u prošlosti već objavljivao pesme sa Kolegahom i Sun Dijegom. Ubistvo se dogodilo u nedelju u 2.25 u centru Disledorfa.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina ali nesrećnom Srbinu nije bilo spasa. Kako navode izvori nemačkih medija, ubica se posle zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleks M. (@aleksm402)

- Ubijeni Aleksandar je u Diseldorfu držao restoran ispred kog je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Aleksandra. Za sada nije poznato da li su se ubica i žrtva poznavali od ranije, ili su se te noći prvi put sreli i posvađali. Rustem Lapi, navodno je takođe godinama živeo u Nemačkoj - naveli su albanski mediji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!