SLEDI PROMENA: Vremenska prognoza za nedelju, 12. novembar

Novosti online

12. 11. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredni period.

СЛЕДИ ПРОМЕНА: Временска прогноза за недељу, 12. новембар

Foto: D. Balšić

VREME U SRBIJI

U Srbiji jutro sveže, ponegde sa slabim prizemnim mrazem i kratkotrajnom maglom. Pre podne u većem delu zemlje pretežno sunčano, a po podne umereno oblačno i suvo, osim na krajnjem jugu i jugoistoku, gde će se zadržati oblačno vreme, mestimično sa kišom.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 2 do 6 stepeni, a najviša dnevna od 10 do 14.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu jutro sveže, na širem području grada lokalno moguća pojava slabog prizemnog mraza. Pre podne pretežno sunčano, a po podne malo do umereno oblačno i suvo.

Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 2 do 5 stepeni, a najviša dnevna od 12 do 14 stepeni.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji u ponedeljak jutro sveže, ponegde sa slabim prizemnim mrazem. Tokom dana malo do umereno oblačno, suvo i malo toplije.

U utorak po podne i uveče očekuje se prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima koje će zahvatiti prvo severne i zapadne krajeve, a tokom noći i u sredu proširiće se i na ostali deo naše zemlje, dok se istovremeno prestanak padavina i razvedravanje očekuje sa severa već u sredu pre podne.

U četvrtak umereno oblačno i suvo, a već od petka ponovo promenljivo sa češćom pojavom kiše. Dnevna temperatura tokom celog perioda biće u granicama proseka za drugu dekadu novembra.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!