NESVAKIDAŠNJI SNIMAK PREDSEDNIKA VUČIĆA: "Odlučio sam da napredujem, i to stvarno!"

Novosti online

26. 06. 2022. u 13:33

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je posle svečanog otvaranja kruševačkog aerodroma Rosulje, aero-mitinga i sletanja prvo aviona, izašao na pistu i snimio nesvakidašnji video koji je potom objavio na zvaničnoj instagram stranici Budućnost Srbije.

НЕСВАКИДАШЊИ СНИМАК ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Одлучио сам да напредујем, и то стварно!

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Ja sam iskoristio priliku da poradim na svojoj popularnosti, pa sam se krio iza Bate Gašića. Ovde kažu čim vide nekoga pored Bate Gašića, kažu da će taj da napreduje. Tako da ću narednih šest meseci napredovati sigurno – rekao je predsednik sa piste aerodroma „Rosulje“.

On se potom rukovao sa Gašićem, i krenuo ka helikopteru „Erbas“ H-145M.

Podsetimo, danas Vučić je prvo obišao radove na izgradnji deonice auto-puta u okviru Moravskog koridora, a potom je prisustvovao svečanom otvaranju aerodroma Rosulje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)