"RANJIVI SMO, ALI MORAMO DA SE DIGNEMO": Igor Duljaj se oglasio posle utakmice Partizan - TSC

Novosti online

28. 04. 2024. u 22:48

PARTIZAN još uvek nije izašao iz krize. Crno-beli su upisali treći vezani prvenstvni poraz. TSC je trijumfovao u Humskoj sa 2:1, a nezdovoljan posle utakmice bio je trener "parnog valjka" Igor Duljaj.

РАЊИВИ СМО, АЛИ МОРАМО ДА СЕ ДИГНЕМО: Игор Дуљај се огласио после утакмице Партизан - ТСЦ

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Istakao je stručnjak iz Topole da je bilo dosta grešaka u odbrani, ali da neće dozvoliti timu da poklekne.

- Nisu to sitne greške, to su velike greške. Utakmica je bila poprilično mirna, oni su kontrolisali loptu pozadi, tražili su međuprostor gde će gurnuti loptu. Naivno smo primili golove, to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Koliko god da treniramo, ponavljamo, ne znam da li je psihološki nekim igračima teško da izguraju ovo, ali neću dozovliti da padnu, da odemo dole. Ima da istrajemo, da se borimo i vratićemo se kako znamo i umemo. U četvrtak je važna utakmica, bez obzira na sve što je bilo negativno, neću dati da iko poklekne - rekao je Duljaj na konferenciji posle utakmice.

Naglasio je da je ekipa mnogo radila i trenirala, kao i da je najlakše pronaći krivca.

- Najlakše je reći da je neko kriv, uvek bi trebalo krenuti od mene, ali u nekim situacijama ipak, kad je nešto logično, ako vidiš igrača, moraš da napadneš loptu, da ne dozovliš da centrira, nije prvi put. Mnogo smo trenirali, radili, da li je do psihe, do pritiska, očigledno je veliki pritisak na njima. Nema predaje, moramo da se dignemo kako znamo i umemo.

Duljaj smatra da umor nije razlog novog poraza.

- Igrate kod kuće, taj umor ne priznajem. Naravno, u trenucima postoji, ali imamo veliki ulog, morate i kad je teško sami sebe da naterate da budete još agresivniji, da idete preko svog limita, jer je ulog ogroman što se tiče nas, rekao sam, veliki motiv su kvalifikacije za Ligu šampiona, ne treba veći motiv, atmosfera je splasnula, nije bilo toliko ljudi na tribinama. Nema predaje i izborićemo se na pošten način.

Crno-beli će u četvrtak od 17 časova dočekati Vojvodinu.

- Odlično igraju, imaju dosta kvalitetnih igrača u napadu, mi smo sada ranjivi, svi su osetili krv, ali... Nema predaje, idemo dalje, važno je da se momci vrate u normalu što pre - zaključio je Duljaj.

Podsetimo, Partizan je i dalje drugi na tabeli sa 70 bodova, ima četiri više od trećeplasiranog TSC-a.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU