OPREDELJENOST ZA JAČANJE MEĐUSOBNIH ODNOSA: Vučevića ugostio premijer Severne Makedonije

Novosti online

27. 01. 2023. u 19:59

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa predsednikom Vlade Republike Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim, u okviru posete Republici Severnoj Makedoniji.

ОПРЕДЕЉЕНОСТ ЗА ЈАЧАЊЕ МЕЂУСОБНИХ ОДНОСА: Вучевића угостио премијер Северне Македоније

Foto: mod.gov.rs

U srdačnom i prijateljskom razgovoru, ministar Vučević izrazio je zadovoljstvo zbog ukazane prilike da se na političkom nivou razgovara o pitanjima od zajedničkog interesa i mogućim načinima za unapređenje saradnje dve zemlje u različitim oblastima u narednom periodu.

Ministar Vučević je istakao da odnosi dve zemlje idu uzlaznom putanjom uz potrebu daljeg unapređenja. On je ukazao na opredeljenost Srbije za jačanje međusobnih odnosa, naročito sa regionalnim partnerima i istakao da je stabilnost regiona jedan od prioriteta Republike Srbije.

Foto: mod.gov.rs

Premijer Kovačevski poželeo je dobrodošlicu ministru odbrane Vučeviću u Republiku Severnu Makedoniju. Kako je naglasio, odnosi dve države tradicionalno su dobri, a postoji prostor i volja obe strane da oni budu dodatno unapređeni.

BONUS VIDEO: DA SE UGLEDAMO NA SAVINE VRHOVE: Svetosavska akademija u Beranama, govorio i Matija Bećković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)