NEVREME: Jak led paralisao saobraćaj na auto-putu kod Jagodine (VIDEO)

Novosti online

26. 05. 2023. u 18:35

SAOBRAĆAJ na auto-putu kod Jagodine trenutno je u zastoju zbog grada. Kako se vidi na snimku, vozila u trakama u oba smera stoje, dok grad nemilosrdno tuče.

НЕВРЕМЕ: Јак лед паралисао саобраћај на ауто-путу код Јагодине (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Najveća opasnost od grmljavinskih oluja i veoma obilnih pljuskova u naredna dva sata očekuje se na širem području Šapca, Lazarevca, Sremske Mitrovice, na južnom obodu Beograda, na području Aranđelovca, Kraljeva, ali i širom centralne i zapadne Srbije, Šumadije, Kolubarskog okruga, Srema, Mačve, Podrinja i na istoku i severoistoku Srbije.

Svi ovi grmljavinski procesti u severoistočnoj visinskoj struji premšetaće se dalje prema jugozapadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U zonama veoma jakih oluja očekuje se lokalno da padne i preko 30 mm kiše po kvadratnom metru, uz opasnost od lokalnih urbanih poplava, dok opasnosti od izlivanja reka nema.

Veoma slična vremenska sitacija očekuje se i narednih dana, a pljuskovi sa grmljavinom i oluje biće svakodnevna pojava.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: Ana Brnabić stiže na skup Srbija nade

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!