OVO BAŠ BOLI: Pogled na ATP listu koju Novak Đoković ne želi da vidi

Novosti online

14. 11. 2022. u 09:10

Izašla je nova ATP lista, koja će se, nadamo se, drastično promeniti po završetku mastersa u Torinu.

ОВО БАШ БОЛИ: Поглед на АТП листу коју Новак Ђоковић не жели да види

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Novak Đoković je osmi sa 3.320 bodova. Srbin je ostao bez 1.000 poena posle poraza na mastersu u Parizu pre nedelju dana, 400 jer je branio titulu, a poražen je u finalu, dok su mu, kao i ostalom teniserima, oduzeti i poeni iz Torina od prošle sezone - 600, pred Završni masters ove godine.

Najbolji igrač planete i dalje je Karlos Alkaraz, ima 6.820 bodova. Drugi na svetu je Rafael Nadal koji ima 5.820 bodova.

Treći na listi je Stefanos Cicipas, Grk ima 5.350 bodova, četvrti je Kasper Rud sa 5.020, dok je Danil Medvedev peti, ima 4.065 bodova. Feliks Ože Alijasim je šesti (3.955 bodova), Andrej Rubljov sedmi (3.530), dok su iza Novaka Tejlor Fric (2.955) i Holger  Rune sa 2.911 bodova. 

Što se tiče srpskih tenisera, Miomir Kecmanović je 30. na svetu sa 1.420 bodova, Filip Krajinović je 55. ima 845 bodova, Laslo Đere je 73. (738), dok je Dušan Lajović na 100. mestu, ima 566 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024