CRVENA ZVEZDA IZBLOKIRALA PARTIZAN: Strateg crveno-belih Igor Žakić smatra da je timska igra njegove ekipe presudila u derbiju

Novosti online

18. 12. 2022. u 12:32

VEČITI derbi - Crvenoj zvezdi. Crveno-beli su u veoma dramatičnom meču 11.kola Superlige savladali Partizan sa 3:2 (25:20, 19:25, 17:25, 25:16, 15:13). Naročito je bio uzbudljiv taj-brejk, u kojem su crno-beli 3:9 preokrenuli u 13:12, da bi gost serijom od 3:0 rešio pitanje pobednika.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ИЗБЛОКИРАЛА ПАРТИЗАН: Стратег црвено-белих Игор Жакић сматра да је тимска игра његове екипе пресудила у дербију

FOTO: OSS

- Utakmica puna preokreta. Takođe, bilo je puno i grešaka, koje su došle što iz prevelike želje, što iz agresivnosti za koju smo se odlučili kako bi protivnika pomerili od mreže. To nam je u prvom setu uspelo, ali nam je rival u naredna dva servis-prijem igrom napravio dosta problema. Međutim, u četvrtom i petom smo na karakter i timsku igru uspeli da slavimo. Možda smo mogli malo ranije da završimo utakmicu, ali na našu sreću Partizan do samog kraja nije uspeo da iskoristi pad u našoj igri - ističe starteg crveno-belih Igor Žakić.

Tehničar Partizana Aleksa Batak smatra da iz derbija mogu da izvuku pouke:

- Ušli smo relativno sporo i nespremno u meč, sa nekim greškama koje nisu trebale da se događaju. Međutim, uspeli smo to da ispravimo u drugom i trećem setu i da se rezultatski vratimo, ali nakon toga ponovo dolazi do pada u četvrtom. Usledeo je taj-brejk, u kojem smo napravili povratak od 3:9 na 11:10, ali smo nažalost izgubili utakmicu. Ostaje nam da vredno radimo i što bolje se pripremimo za poslednju utakmicu u godini.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri