PROBLEM ZA ČELSI I ARGENTINU! Najbolji fudbaler ''plavaca'' završio sezonu u Premijer ligi, upitno učešće i na Kopa Americi

Filip Milošević

25. 04. 2024. u 18:01

Fudbaler Čelsija Enco Fernandez mora na operaciju prepona zbog koje se ne neće vraćati na teren do kraja sezone, a neizvesno je i njegovo učešće na Kopa Amerika gde Argentina brani titulu prvaka.

ПРОБЛЕМ ЗА ЧЕЛСИ И АРГЕНТИНУ! Најбољи фудбалер плаваца завршио сезону у Премијер лиги, упитно учешће и на Копа Америци

FOTO: AP/Tanjug

Kako je objavio britanski dnevnik Gardijan (Guardian), 23-godišnji vezni fudbaler se dugo mučio sa bolovima u preponama, a posle subotnjeg meča protiv Mančester Sitija u polufinalu FA Kupa odlučio je da problem reši operacijom posle koje će morati da pauzira najmanje šest nedelja.

Fernandez je prošle godine prešao iz Benfike u Čelsi za 121 milion evra i najstandardniji je u postavi "plavaca" ove sezone, odigrao je 28 od 32 utakmice Premijer lige. U poslednjih šest kola neće biti na raspolaganju zemljaku, menadžeru "plavaca" Maurisiju Poketinu, a biće neizvesno i da li će se na vreme oporaviti do 20. juna, kad počinje Kopa Amerika, gde će Argentina braniti titulu osvojenu 2021. godine.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke


   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)