"MOLIMO VAS DA DOBRO OBRATITE PAŽNJU!" Partizan ima važno obaveštenje za sve navijače

Novosti online

12. 02. 2023. u 15:13

FUDBALSKI klub Partizan ne sedi skrštenih ruku kada je u pitanju južna srpska pokrajina.

МОЛИМО ВАС ДА ДОБРО ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ! Партизан има важно обавештење за све навијаче

FOTO: FK Partizan

Subotnjom utakmicom sa ekipom Mladosti, FK Partizan i Eparhija raško-prezrenska su, po treći put do sada, pružili veliku podršku Srbima na Kosovu i Metohiji.


Zahvaljujući odličnom odzivu navijača koji su došli na utakmicu, sakupljeno je 36.020 dinara. Novac će biti uplaćen na namenski račun Eparhije raško-prizrenske i od njega će biti kupljene neophodne namirnice za narodne kuhinje. 


"Podsećamo, ovo je samo prva utakmica u drugom delu sezone i raduje nas ovakav odziv jer će na predstojećim utakmicama ljubitelji Partizana i fudbala moći daostave svoj prilog u vidno obeleženim kutijama. Molimo vas da dobro obratite pažnju na kutije koje se nalaze na svakom ulazu na tribinu i da ih ne zaobilazite. Jer vaše malo stvarno bude velika pomoć u hrani ali i podrška nekome koji bukvalno preživljava na našim viševekovnim ognjištima na našem Kosovu i Metohiji.  U pitanju je skoro 3000 ljudi i dece", napominju crno-beli.

Jedna od kutija za prikupljanje pomoći za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji / FOTO: FK Partizan


Do sada je FK Partizan učestvovao u dve humanitarne akcije (2011 i 2012. godine) za pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji. Na utakmicama sa Novim Pazarom i Javorom prikupljeno je preko milion dinara od navijača i kupljeno je više od deset tona hrane za najugroženije Srbe. 


"Eparhija raško-prizrenska se uz njenu Humanitarnu organizaciju Majka devet Jugovića se od srca zahvaljuju na nesebičnoj pomoći i podršci navijačima i upravi FK Partizan i svima koji su učestvovali", navodi se na kraju saopštenja iz Humske.


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)