NOVAK VREDNO TRENIRA: Srpski teniser sprema se u Beogradu za nastavak sezone

S. R.

12. 02. 2023. u 14:44

ČAK i kada odmara to je aktivan odmor. To dodatno podrgreva nadu da bi najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića mogli da gledamo na turniru u Dubajiu koji se krajem meseca (27. febuara do 5. marta) održava u Emiratima.

НОВАК ВРЕДНО ТРЕНИРА: Српски тенисер спрема се у Београду за наставак сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Poznato je da je to jedan od omiljenih takmičenja našeg asa (pet puta podizao pehar), a iako se prvi reket planete već neko vreme nalazi u Beogradu, ohrabruje to što ne miruje u potpunosti.

U svojoj bazi u rodnom gradu, na Dorćolu, zasad, održava tonus mišića, raznim vežbama. To takođe, ukazuje da je neugodna povreda zadnje lože leve noge sa kojom se borio na putu ka desetoj kruni, a 22. grend slemu peharu u karijeri na Australijan openu u Melburnu, prošlost.

Što bi moglo da bude značajno, ukoliko od američke Vlade, tj. iz kabineta predsednika Džoa Bajdena dobije potrebno izuzeće za nastup u Indijan Velsu, a potom i u Majamiju kasnije. 

Ove nedelje, njegovi konkurenti, pre svega doskorašnji broj jedan Karlos Alkaraz vraća se u akciju, u Buenos Ajresu.

Iako, ako nastupi u Dubaiju, na taj turnir će Đoković doći sa oreolom najuspešnijeg po broju sedmica u vrhu "belog sporta" u obe konkurencije. Ipak, kako bi podebljao rekord bilo bi lepo da ne zavisi od rezultata ostalih igrača na nadmetanjima "preko bare" tokom marta. 

NOVAK NADGLEDA STEFANA

Tviter printskrin

Novak, isto tako koristi priliku da uživa sa porodicom. Pomno prati svaki teniski korak svog naslednika Stefana, koji je demonstira svoju veštinu sa reketom.

BONUS VIDEO - Sve Novakove titule na Australijan openu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove