MARIJU ŠERIFOVIĆ ZAMALO UBILA STRUJA: Pevala ispod šatora, pa otkrila šta se dešavalo i kako je kiša mogla da je košta života

Novosti onlajn

01. 06. 2023. u 21:20

MARIJA ŠERIFOVIĆ neretko preko Jutjub kanala svoje obožavaoce obaveštava o svim dešavanjima i aktuelnostima kako iz privatne tako i iz poslovne sfere života.

МАРИЈУ ШЕРИФОВИЋ ЗАМАЛО УБИЛА СТРУЈА: Певала испод шатора, па открила шта се дешавало и како је киша могла да је кошта живота

Foto: ATA images

U novom vlogu Marija je otkrila da je tokom prethodne nedelje bila angažovana da zapeva na brodu, međutim tokom nastupa se zbog vremenskih neprilika susrela sa ozbiljnim problemom. Kiša je toliko jako padala, pa se pevačica zabrinula da je tokom nastupa ne udari struja.

– Desila se sledeća situacija. Nismo se nadali da će da padne ovakva kiša, te su organizatori organizovali šator. Mi se sada nadamo da nas sve kolektivno neće ubiti struja i da nećemo potonuti na ovom ogromnom brodu – rekla je Marija tokom generalne probe.

Foto: M. Anđela

Šerifovićeva je svojim gledaocima pokazala i unutrašnjost broda, ali i spektakularni vatromet koji je pušten tik pred njen nastup.Marija je zatim otkrila i detaljan plan nastupa.

– Ideja organizatora je da se ukrcam na brod i da oko deset počnem da pevam, iskreno se nadam da će do tada proći ova kiša i da će sve biti onako kao i treba – rekla je pevačica.

Na svu sreću, pevačicine želje su uslišene, a kada se nebo konačno razvedrilo Marija je mogla da odahne i da uživa u spektakularnom nastupu koji je svojoj publici priredila.

- Au, što mi je bilo lepo. Hoću još jedanput da iskoristim priliku i da se zahvalim svim ljudima koji su večeras bili na brodu. Hvala što ste baš mene odabrali da vam ulepšam vikend – uz osmeh je prokomentarisala Marija.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:
OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)