PREDSTAVA: Aleksandra Mladenović napravila veliko slavlje povodom promocije novog albuma i rođendana (VIDEO)

Dušan Cakić

01. 06. 2023. u 17:50

FOLK ZVEZDA Aleksandra Mladenović sinoć je proslavila 29. rođendan, a pored toga imala je i još jedan razlog za slavlje, a to je promocija novog albuma.

ПРЕДСТАВА: Александра Младеновић направила велико славље поводом промоције новог албума и рођендана (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Juče je izašla i njena prva pesma "Ja ne pijem mama" sa novog drugog studijskog albuma "Predstava", što je dodatni razlog za slavlje.

- Imam tremu. Od juče plačem, kao sam emotivna. Izbacujem drugi album, to je nešto veliko što mi se dešava u životu. Novi album - nova Aleksandra, svakako. U odnosu na prvi album, Aleksandra je sazrela, starija je - istakla je ona i naglasila da je druga pesma njenog albuma "Nož u leđa" njena autobiografska pesma.

Foto: Novosti

 
 

- Što se tiče ljubavi, ne bih puno komentarisala, a što se tiče prijateljstava, napravila sam veliku selekciju. Sazrela sam i sada znam ko mi je prijatelj, a ko ne. Desilo se da su se ljudi sa mnom družili zbog moje slave, ali ja to vidim na vreme i pokažem odmah pravo lice. Dosta sam ja videla, proputovala sam ceo svet, mogu da vidim ko mi šta misli i šta mi želi u životu. Neko sam ko daje više šansi, ali kada stavim tačku, više nema šansi. Tako je i što se tiče ljubavi i prijatelja - bila je iskrena Aleksandra.

Foto: Novosti

Folk zvezda je na slavlje pozvala i Cecu Ražnatović, koja zbog ćerke Anastasije koja je izgubila bebu nije bila u prilici da dođe.

Foto: Novosti

- Čula sam se sa Cecom i nisam želela da otvaram temu jer je jako bolna i potresla me je. Ona mi je pisala da neće moći da dođe na moj rođendan i promociju jer je situacija takva kakva jeste i ja je razumem - zaključuje Aleksandra.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Aleksandrom pogledajte u videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte novu prvu Aleksandrinu pesmu i spot sa njenog novog drugog studijskog albuma:

BONUS VIDEO:

OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!