RECEPT ZA BELU ČORBU KOJU ĆE VAŠI UKUĆANI OBOŽAVATI: Zdrava je i preukusna, može vam zameniti ceo ručak
22. 08. 2023. u 12:00
BELA čorba posebno prija u letnjim danima.
Povezane vesti
KARAĐORĐEVA ŠNICLA: Svi je volimo, a evo kako se pravi
Svaki zalogaj je gurmanski doživljaj, čisto uživanje.
04. 05. 2024. u 07:00
NAJBOLJI ORIGINALNI ĆEVAPI: Recept više nije tajna
Ukoliko volite da jedete ćevape sigurno znate da oni nisu isti na svakom mestu.
06. 05. 2024. u 11:00
NAJBOLJI RECEPT ZA KAFANSKI SVINJSKI GULAŠ: Zasitni ručak s mesom koji svima uspeva i ide uz sve
Jednostavan, a fenomenalan recept za domaći gulaš od svinjetine. Naučite kako napraviti najukusniji gulaš sa svinskim mesom, mnogo crnog luka i na masti.
28. 04. 2024. u 09:00
VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom
Bogate ukusima, a hranljive, odličan su predlog za dnevni meni.
29. 04. 2024. u 11:00
ČORBA OD ARTIČOKE: Niskokalorična i puna vitamina, sve što vam je danas potrebno
Spremite sebi i svojoj porodici vitaminsku čorbicu za jačanje celog tela.
29. 04. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
RUSKE KAPE SA JAFOM: Mnogo brža varijanta od običnih ruskih kapa
Umesto kore ide keks, pa se mnogo brže prave od klasičnih, a ukus je fenomenalan.
20. 05. 2024. u 22:00
DOMAĆA PITA PUNJENA FETA SIROM I PERŠUNOM: Ovako pripremljena pita će nestati iz tepsije u tren oka
Ako pravite domaće kore za njih su vam potrebne veštine, ali to ne znači da ne treba da se upuštate u tu avanturu i da vam one neće uspeti. Predlažemo vam da napravite pitu sa feta sirom i peršunom od domaćih kora, a ona je super predlog za doručak.
20. 05. 2024. u 20:00
NAPRAVITE ZDRAV DORUČAK: Stari recept za ovsenu kašu
Ovsena kaša vam pruža svestranu osnovu koju možete dalje prilagođavati svojim ukusima.
20. 05. 2024. u 19:00
GASPAČO: Tradicionalna španska supa
Čuveni španski specijalitet, hladna supa od paradajza, osveževa kada su vrućine.
20. 05. 2024. u 18:00
RECEPT ZA GRČKI JOGURT: Uz malo truda, dobićete ga u kućnoj varijanti, a odličan je
Grčki jogurt možete dodavati raznim jelima, obogatiti ga voćem, medom ili jesti samostalno.
20. 05. 2024. u 16:00
Predrag
23.08.2023. 10:48
Opširno i detaljno, svaka čast.