DŽIGERICA IZ RERNE: Najzdravija priprema obroka za koji se veruje da jača celo telo
POSLUŽITE je uz pire krompir, ili uz skuvan pirinač i salatu po želji.

Foto Shutterstock
Sastojci:
* 1/2 kg juneće džigerice
* 3 glavice crnog luka
* 3 jajeta
* 1 dl mleka
* So, biber
* peršun
Priprema:
1. Luk iseckajte na kockice i dinstajte dok ne postane staklast.
Džigericu iseckajte na rezanca debljine pola malog prsta.
Dodajte je u izdinstani luk i pržite 10 minuta.
2. To preručite u manji pleh, umutite jaja, dodajte mleko, začine i prelijte preko džigerice.
Pecite u rerni na 200 stepeni dok se ne uhvati zlatna korica.
(Stil)
Preporučujemo

SA SLANINOM, JEDNA PORCIJA NEĆE BITI DOVOLjNA: Slasna pasta za prave gurmane
14. 02. 2024. u 07:47

TAKO SE BRZO PRAVI, A UKUS JE ČISTA FANTAZIJA: Rolat sa bananama je apsolutni hit
13. 02. 2024. u 08:00

VIŠE OD 200 DECE OTROVANO U ŠKOLI, A ONDA SE POJAVIO SNIMAK IZ KUHINjE: Kamera otkrila sve, uhapšeno osam osoba (VIDEO)
VIŠE od 200 dece u jednoj školi u Kini ima povišen nivo olova u krvi nakon što je u njihovu hranu dodavan otrovni pigment – navodno kako bi izgledala primamljivije.
12. 07. 2025. u 21:32

OTKRIVEN MOTIV MASAKRA U PRILEPU: Ovo su otac i sin koje je ubio ujak u porodičnoj kući (FOTO)
PANČO Čuparkoski i njegov 13-godišnji sin Milan stradali su juče u kući u Prilepu nakon što ih je ujak ubio zbog navodne svađe oko nasledstva. Nakon što je ujak počinio krvavi pir, sakrio se u svoj dom, a prilikom dolaska policije pružao je otpor da bi na kraju počinio samoubistvo.
13. 07. 2025. u 15:33

SLAVIMO PETROVDAN: Šta se danas ne radi i šta treba umesiti
SRPSKA pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Petrovdan, praznik koji je posvećen svetim apostolima Petru i Pavlu.
12. 07. 2025. u 07:34
Komentari (0)