DŽIGERICA IZ RERNE: Najzdravija priprema obroka za koji se veruje da jača celo telo
POSLUŽITE je uz pire krompir, ili uz skuvan pirinač i salatu po želji.
Foto Shutterstock
Sastojci:
* 1/2 kg juneće džigerice
* 3 glavice crnog luka
* 3 jajeta
* 1 dl mleka
* So, biber
* peršun
Priprema:
1. Luk iseckajte na kockice i dinstajte dok ne postane staklast.
Džigericu iseckajte na rezanca debljine pola malog prsta.
Dodajte je u izdinstani luk i pržite 10 minuta.
2. To preručite u manji pleh, umutite jaja, dodajte mleko, začine i prelijte preko džigerice.
Pecite u rerni na 200 stepeni dok se ne uhvati zlatna korica.
(Stil)
Preporučujemo
SA SLANINOM, JEDNA PORCIJA NEĆE BITI DOVOLjNA: Slasna pasta za prave gurmane
14. 02. 2024. u 07:47
TAKO SE BRZO PRAVI, A UKUS JE ČISTA FANTAZIJA: Rolat sa bananama je apsolutni hit
13. 02. 2024. u 08:00
TRAMP DONEO ODLUKU: Povlači ambasadore i diplomate iz okruženja Srbije
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Donalda Trampa povlači skoro 30 karijernih diplomata sa ambasadorskih i drugih visokih pozicija u diplomatskim predstavništvima SAD u svetu.
22. 12. 2025. u 10:32
RUSI ĆE NAPASTI EU MNOGO RANIJE: Veliko upozorenje iz Ukrajine, poznata godina i glavna meta
RUSIJA je pomerila svoje planove za direktnu agresiju sa 2030. na 2027. godinu, a Evropa je sve glasnija o riziku od direktnog sukoba, u kojem bi se baltičke države mogle naći pod okupacijom.
20. 12. 2025. u 09:41
"SAD JE TITO ODJEDNOM POBIO JADNE HRVATE..." Vedrana o bivšoj državi: "Sve sam više Jugoslovenka kako vreme odmiče!"
VEDRANA ne bira reči kada govori o vremenu Jugoslavije...
24. 12. 2025. u 09:52
Komentari (0)