SA SLANINOM, JEDNA PORCIJA NEĆE BITI DOVOLJNA: Slasna pasta za prave gurmane

Novosti online

14. 02. 2024. u 07:47

FENOMENALNA i aromatična, pravićete je stalno.

СА СЛАНИНОМ, ЈЕДНА ПОРЦИЈА НЕЋЕ БИТИ ДОВОЉНА: Сласна паста за праве гурмане

Foto Shutterstock

Potrebno:

* 400 g debljih špageta ili lingvini testenine

* 200 g slanine 
* ekstradevičansko maslinovo ulje 
* 100 g pekorino sira 
* biber

Priprema:

Isecite slaninu na komadiće i propržite je na malo ulja. Skuvajte testeninu i ocedite je, pa je dodajte proprženoj slanini u tiganju. Umešajte sir i malo vode u kojoj se testenina kuvala. Začinite biberom.

(Trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom