SOČNE ŠNICLE U BIBER SOSU: Meso je mekano i bukvalno se razdvaja na dodir samo zbog jednog trika

Tatjana Marković

19. 10. 2023. u 12:00

SVINjSKO meso potopljeno u sos od vinjaka i bibera postaje mekano i rastresito, tako da se razdvaja lagano samo na jedan dodir.

СОЧНЕ ШНИЦЛЕ У БИБЕР СОСУ: Месо је мекано и буквално се раздваја на додир само због једног трика

Foto: Free Images Pixabay

Potrebno je:

300 g svinjskog filea

2 prstohvata šarenog bibera
prstohvat soli
čašica vinjaka
1 paprika
čen belog luka
maslinovo ulje
20 g putera
½ čaše crvenog vina

Priprema:

Napraviti šniclu od svinjskog filea. Potopiti šniclu u miksu bibera i soli sa vinjakom. Papriku iseckati na štapiće. Izgrilovati papriku i beli luk i posoliti. Meso ispržiti na maslinovom ulju i puteru. Dodati crveno vino.

Šniclu u biber sosu servirati sa paprikom.

(Stil)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PLANIRAM SVOJU SAHRANU Voditeljka o teškoj bolesti

"PLANIRAM SVOJU SAHRANU" Voditeljka o teškoj bolesti

ZVEZDA rijaliti emisije „The Real Houswives of Beverly Hills“ i voditeljka Tedi Melankamp (43), suočava se s teškom bolešću. Operisala je tumor na mozgu, ali se bolest proširila i na pluća. Tedi je otkrila da njen otac, rok legenda Džon Melankamp (73), već planira njenu sahranu.

15. 06. 2025. u 21:19

Komentari (0)

NAKON KRAHA VEZE SA BASTIJANOM, SREĆU PRONAŠLA PORED MILIONERA: Ana nije prva koju je fudbaler ostavio zbog druge