NAJBOLJI NAČIN PRIPREME ŠAMPINJONA: Kremasti, preukusni i izuzetno zdravi - čitav obrok od samo tri sastojka
23. 08. 2023. u 12:00
ŠAMPINjONI mogu biti kompletan obrok ako ih spremite na ovaj način, a posluženi uz palentu predstavljaju pravi specijalitet.
Povezane vesti
ITALIJANSKI SKALOPINI: Gurmanski ručak kojem niko ne može odoleti
Jednostavno jelo koje može da posluži i kao ručak i kao večera - sprema se lako i veoma brzo.
14. 05. 2024. u 18:00
KARAĐORĐEVA ŠNICLA: Svi je volimo, a evo kako se pravi
Svaki zalogaj je gurmanski doživljaj, čisto uživanje.
04. 05. 2024. u 07:00
NAJBOLJI ORIGINALNI ĆEVAPI: Recept više nije tajna
Ukoliko volite da jedete ćevape sigurno znate da oni nisu isti na svakom mestu.
06. 05. 2024. u 11:00
NAJBOLJI RECEPT ZA KAFANSKI SVINJSKI GULAŠ: Zasitni ručak s mesom koji svima uspeva i ide uz sve
Jednostavan, a fenomenalan recept za domaći gulaš od svinjetine. Naučite kako napraviti najukusniji gulaš sa svinskim mesom, mnogo crnog luka i na masti.
28. 04. 2024. u 09:00
VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom
Bogate ukusima, a hranljive, odličan su predlog za dnevni meni.
29. 04. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
DOMAĆI RATLUK OD LEŠNIKA: Videćete da je ukusniji nego kupovni
Poslastica sa lešnikom da vam ulepša jutarnju kafu. Videćete da je ukusniji nego kupovni.
18. 05. 2024. u 11:00
SARMICE OD BLITVE: Tako sočne da se tope pri svakom zalogaju
Iskoristite sezonu zeleniša na najbolji način. Blitva je niskokalorično povrće sa visokim sadržajem magnezijuma, gvožđa, kalijuma i vitamina A, C i K, veoma je hranjiva, što je čini savršenom namirnicom ne samo za vaše zdravlje, već i za ukusan obrok.
18. 05. 2024. u 09:00
BAUNTI TART: Kolač sa kokosom pravi se za 10 minuta i jede se bez griže savesti
Da napravite ovaj kolač biće vam potreban samo blender, ne peče se i sprema se veoma brzo i lako, a koriste se zdrave namirnice, prema tome možete uživati u degustaciji bez mnogo muke i griže savesti.
18. 05. 2024. u 08:00
3 TOP SAVETA ZA POHOVANO MESO: Svi vole pohovano meso, a evo i nekoliko saveta kako da vam ispadne ukusno
Koju god vrstu mesa da izaberete, bitno je kako ćete da ga spremite, jer od toga zavisi ukus. Najbitnija od svega je marinada, a što duže stoji to je bolje.
18. 05. 2024. u 07:00
TOSKANSKA SUPA: Hranljivo čorbasto jelo za gurmane
Stari, dobri provereni recept.
17. 05. 2024. u 22:00
Komentari (0)