NAJBOLJI NAČIN PRIPREME ŠAMPINJONA: Kremasti, preukusni i izuzetno zdravi - čitav obrok od samo tri sastojka
ŠAMPINjONI mogu biti kompletan obrok ako ih spremite na ovaj način, a posluženi uz palentu predstavljaju pravi specijalitet.

Foto: Jutjub/Printskrin/
Pečurke su jedna od najzdravijih namirnica, pune su minerala, a sadrže i vitamin kompleksa B, vitamin C, vitamin D, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalijum, cink i selen.
Danas vam donosimo najbolji način pripreme šampinjona, a posluženi uz palentu formiraju kompletan obrok.
- 500 grama šampinjon (opranih, očišćenih i isečenih na krupnije listiće)
- 3 glavice crnog luka
- 3 čena belog luka
- vezu svežeg peršuna
- maslinovo ulje, so, biber, crvena ljuta paprika
Priprema: U zagrejano ulje dodajte šampinjone. Kada se malo proprže, dodajte im sitno seckan crni i beli luk. Dinstajte oko 10 minuta. Dodajte sve začine, pa dinstajte još 5 minuta. Dodajte sitno seckan svež peršun.
Promešajte pa poslužite toplo.
(Kurir Stil)

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SRPSKA SNAJA IZ ZAMBIJE Opisala svoj prelazak u pravoslavlje: "U početku, neke stvari bile su mi ČUDNE"
PATRICIJA Kaunda iz Zambije pre nekoliko godina zaljubila se u mladića iz Srbije, a zbog njega se doselila u našu zemlju, pa čak i promenila veru.
02. 08. 2025. u 11:32
Komentari (0)