POSNI MAFINI SA LIMUNOM: Fantastična kombinacija ukusa
18. 12. 2024. u 15:24
Bilo da postite ili samo brinete o svom zdravlju, obožavaćete ovaj recept za veganske mafine sa limunom kao alternativu za obične mafine. Osim što se prave bez jaja, a testo se savršeno diže i bez njih, umesto mlečnih sastojaka koristi se bademovo mleko, jabukovo sirće i maslinovo ulje.
Povezane vesti

POSNI CEZAR SENDVIČ OD LEBLEBIJA: Obradujte najmilije obrokom kakav do sada nisu probali
U pitanju je veganski "Cezar" sendvič od leblebija koji se pravi sa ukusnim domaćim "Cezar" prelivom bez mleka i ulja, koji mu daje ukusan ukus čuvene Cezar salate. Svež crveni luk, kao i paradajz i salata, ovom sendviču zadaje lep "udarac" i dodaje teksturu koju morate da probate.
05. 04. 2025. u 07:00

BRZO SE SPREMA, SAVRŠEN JE DORUČAK: Najjednostavnija domaća pita sa zeljem, ukusnije nešto niste probali
Posna, a slasna i zasitna, nema boljeg doručka.
06. 04. 2025. u 07:00

RECEPT ZA NAJBOLJU PITU SA PRAZILUKOM: Neizostavni deo posne trpeze
Ova posna pita sa prazilukom na vodi je savršena za dane kada postite i želite da uživate u ukusnom i laganom obroku.
13. 03. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)