PUTIN PONOVO IZLUĐUJE ZAPAD: Tamo ne znaju šta je mama, već "roditelj broj 1", a polova ima na desetine

Novosti online

25. 11. 2022. u 20:58

NAKON raspada Sovjetskog Saveta mnogi u Rusiji su želeli da žive kao u Parizu, ali se ispostavilo da mnogi ne žele da žive takvim životom, jer je tamo drugačiji kulturni kod, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

ПУТИН ПОНОВО ИЗЛУЂУЈЕ ЗАПАД: Тамо не знају шта је мама, већ родитељ број 1, а полова има на десетине

Foto: EPA

- Nakon raspada Sovjetskog Saveza mnogima od nas se činilo da će sada početi 'sladak život', da ćemo sutra živeti kao u Parizu i tome slično, iako se sada ispostavlja da mnogi ne žele da žive tako kao u Parizu. Mislilo se da će tamo biti dobro, a u stvari nije baš sve tako, tamo je drugačiji kulturni kod - rekao je Putin na sastanku sa majkama vojnika koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji uoči praznika Dan majki koji se u Rusiji obeležava 27. novembra.

Po njegovim rečima, mala je verovatnoća da na Zapadu, tako kao u Rusiji, obeležavaju Dan majki i da govore o ulozi majke i žene.

- U mnogim mestima tamo ne znaju šta je mama. Tamo postoje "roditelj №1" i "roditelj №2", a polova ima na desetine - rekao je Vladimir Putin.

Kako je ocenio, to je potpuno drugačiji kulturni kod i drugačija kultura.

- Mi imamo jedinstvenu civilizaciju, zajednicu ljudi različitih etničkih grupa, različitih kultura i različitih veroispovesti koje čine jedinstvenu celinu - konstatovao je ruski lider.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!