MEĐU TROJE PRIVEDENIH I ŽENA: Snimci sa mesta zločina u Leskovcu, smrti muškarca prethodila tuča (FOTO+VIDEO)

Novosti online

08. 02. 2022. u 20:14

SMRTI muškarca čije je telo nađeno ispred Mol pumpe u ulici Kralja Petra Prvog u Leskovcu prethodila je tuča četvoro ljudi iz dva automobila.

МЕЂУ ТРОЈЕ ПРИВЕДЕНИХ И ЖЕНА: Снимци са места злочина у Лесковцу, смрти мушкарца претходила туча (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: I. Mitić

Kako prenose lokalni mediji, policija se nalazi na pumpi, u toku je uviđaj, za sada ne zna da li je reč o ubistvu i da li je krivično delo uopšte u pitanju.

- Privedene su tri osobe među njima i jedna ženska osoba - dodaju iz policije.

Na licu mesta bila je i ekipa Hitne pomoći, ali nije uspela da reanimira žrtvu.

Nezvanično se saznaje da je muškarac pre toga boravio u kafiću koja se nalazi u okviru pumpe i da je njegovo telo nađeno pored sopstvenog automobila, a očevici kažu da je reč o ubistvu, ali da nije pucano iz vatrenog oružja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)