VELIKE GUŽVE NA NOVOSADSKOM SAJMU: Počelo prikupljanje potpisa za listu “Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra” na lokalnim izborima (FOTO)

Novosti online

27. 04. 2024. u 17:13

SRPSKA napredna stranka danas prikuplja potpise u Novom Sadu u Master centru Novosadskog sajma kao i u mesnim zajednicama u Futogu i Kaću, a velike gužve na lokaciji gde se glasovi prikupljaju govore da je izlaznost velika.

ВЕЛИКЕ ГУЖВЕ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ: Почело прикупљање потписа за листу “Александар Вучић – Нови Сад сутра” на локалним изборима (ФОТО)

Foto nsuživo.rs

Prikupljanje potpisa počelo je u 16.00 časova, a veliki broj sugrađana okupio se na Novosadskom sajmu kako bi svojim potpisom podržali listu „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“.

Foto nsuživo.rs

Prema fotografijama sa lica mesta, na hiljade ljudi čeka u redovima. Kako nam reporteri s lica mesta javljaju, nezapamćene gužve zabeležene su na Sajmu.

Foto nsuživo.rs

Takođe, kako bi podržali ovu listu, na Sajam su došli i Maja Gojković, Željko Rebrača, predsednik KK “Vojvodina” kao i paraolimpijska šampionka Borislava Perić – Ranković.

Takođe, na sednici Gradskog odbora SNS-a bivša načelnica Infektivne klinike u Novom Sadu i državna sekretarka u Ministarstvu zdravlja prof. dr Vesna Turkulov odabrana je da bude nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Novom Sadu.

Podsećamo, lokalni izbori biće održani istog dana kada i beogradski, 2. juna.

(nsuzivo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)