RUŽICI PRESUDA 27. SEPTEMBRA: Okončan postupak za pokušaj ubistva u Novom Sadu

Lj. P.

20. 09. 2022. u 19:43

U VIŠEM sudu u Novom Sadu je završeno suđenje Ružici Veselinović (45), s prijavljenim boravištem u Kovilju, za pokušaj ubistva nožem Zdravka M., kod koga je radila na održavanju higijene.

РУЖИЦИ ПРЕСУДА 27. СЕПТЕМБРА: Окончан поступак за покушај убиства у Новом Саду

Viši sud u Novom Sadu

 Presuda će biti objavljena 27. septembra.

U završnoj reči, zamenik tužioca je naveo da je u potpunosti dokazano da je delo počinjeno na način kako je to opisano u optužnici. Odbrana je ukazala da je optužena život provela uz maltretiranje oca, muža i na kraju oštećenog u ovom slučaju, kao i da je delo počinjeno uz visok stepen alkoholisanosti.

Optužena, inače majka troje dece, na početku glavnog pretresa, nakon što se u istrazi branila ćutanjem, kazala je da je kod oštećenog radila na održavanju higijene kako bi joj on omogućio smeštaj, nakon što joj je suprug umro. Ispričala je da je tog 24. aprila prošle godine pila sa Zdravkom M. i da je on iznenada, bez razloga, počeo da je čupa, psovao je i vikao, a ona je onda u jednom trenutku zgrabila nešto sa stola, za šta je kasnije shvatila da je nož, i ubola ga dok ju je držao otpozadi.

Prema optužnici, Ružica Veselinović je 24. aprila prošle godine oko 18 časova u Ulici 7. jula u Kovilju, pod dejstvom alkohola, posle kraće rasprave, kuhinjskim nožem zadala dva uboda nožem oštećenom, nanevši mu teške povrede opasne po život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)