PKS ORGANIZUJE NIZ STRUČNIH SEMINARA I OBUKA: Postani profesionalac – nauči i zaradi!

V.N.

28. 07. 2022. u 16:58

PRIVREDNA komora Srbije organizuje u narednom periodu niz profesionalnih seminara i obuka s ciljem novog i dodatnog usavršavanja zaposlenih i nezaposlenih, a kako bi svoja znanja i veštine mogli dodatno da unaprede i postanu konkurentniji na tržištu rada.

ПКС ОРГАНИЗУЈЕ НИЗ СТРУЧНИХ СЕМИНАРА И ОБУКА: Постани професионалац – научи и заради!

Foto: Shutterstock

SISTEMI MENADžMENTA ŽIVOTNOM SREDINOM - ISO 14001:2015

Seminar je zakazan za 30. avgust, a moguće je pratiti i onlajn.

TEME: Osnove sistema menadžmenta (Procesni pristup, PDCA ciklus, Razmišljanje zasnovano na riziku), Menadžment životnom sredinom i održivost, zatim, Ishodi menadžmenta životnom sredinom, Aspekti i ciljevi životne sredine, kao i Upravljanje realizacijom operativnih i aktivnosti u vanrednim Situacijama i Vrednovanje performansi životne sredine i poboljšavanje.

„Seminar je namenjen svim privrednim subjektima koji poseduju važeći sertifikat za sistem menadžmenta životnom sredinom, onima koji se spremaju za sertifikaciju i/ili ostalim zainteresovanim stranama“.

OBUKA ZA PROFESIONALNOG UPRAVNIKA (50 časova)

Traje od 30. avgusta do 7. septembra.

Polaznici će se upoznati sa temama: Pravni okvir u vezi sa korišćenjem, upravljanjem i održavanjem zgrada, Administrativni i finansijski aspekti upravljanja zgradom, Karakteristike zgrade, održavanje zgrade i bezbednosne procedure, Komunikacija.

Da bi polaznik obuke mogao da stekne zvanje profesionalnog upravnika, neophodno je da ispunjava nekoliko uslova, da ima najmanje srednje četvorogodišnje obrazovanje, položen ispit za profesionalnog upravnika, da priloži dokaz da nije osuđivano lice pravnosnažnom odlukom na kaznu zatvora za krivično delo koje ga čini nedostojnim ili nepodobnim za obavljanje poslova profesionalnog upravnika. Takođe, da priloži original ugovora o osiguranju od profesionalne odgovornosti sa periodom važenja od najmanje tri godine i da bude upisan u registar koji vodi Privredna komora Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)