NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

INOVACIJE OBLIKUJU BUDUĆNOST POLJOPRIVREDE: Delta Agrar predstavlja nove standarde i moderne tehnologije na Sajmu u Novom Sadu

Promo

20. 05. 2024. u 12:00

PORUKOM da je budućnost stigla, Delta Agrar je na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu svečano predstavila traktor najsavremenije generacije, Landini 7, demonstrirajući svoju predanost primeni novih tehnologija u poljoprivredi.

ИНОВАЦИЈЕ ОБЛИКУЈУ БУДУЋНОСТ ПОЉОПРИВРЕДЕ: Делта Аграр представља нове стандарде и модерне технологије на Сајму у Новом Саду

Foto: Promo

Ova inovacija postavlja najviše standarde u mehanizaciji i podupire viziju kompanije o naprednoj budućnosti poljoprivrednog sektora. U skladu sa ovom porukom osmišljena je celokupna sajamska prezentacija kompanije, koja je i na ovom mestu kroz svoju poslovnu strategiju, još jednom dokazala da je fokusirana na inovativne tehnologije koje nosi budućnost.

- Delta Agrar je na našem sajmu već 30 godina, dakle, nije reč o gostu, već o svojevrsnom domaćinu. Ovaj odnos koji negujemo decenijama prevazilazi poslovne okvire, radi se o uzajamnoj saradnji i prijateljstvu. Ove godine beležimo značajno veću posetu u odnosu na prošlogodišnji sajam i zato sam izuzetno zahvalan svim posetiocima, ali i Delta Agraru koji je opet pokazao svu svoju izvrsnost spektakularnim prikazom mehanizacije. Ipak, napominjem da svega ovoga ne bi bilo da nije izvrsnih ljudi u njihovom timu, koji su ovakve stvari učinili mogućim - rekao je Nikola Lovrić, generalni direktor Novosadskog sajma.

Foto: Promo

Delta Agrar, kao lider u agrobiznisu, efikasno upravlja resursima kroz primenu precizne poljoprivrede, s više od 90% obradivih površina koje su „mapirane“ i pod sistemom za navodnjavanje. Za ovakve prakse, kojima se poboljšavaju performanse i doprinosi održivosti okoline, značajnu ulogu ima i „pametna mehanizacija“.

- Predstavljanje nove linije traktora, kao i njegovom svečanom prezentacijom publici Sajma, ponovo smo iskazali našu nepokolebljivu posvećenost inovacijama koje oblikuju budućnost poljoprivrede. Novi model Landini 7 opremljen je naprednim tehnološkim rešenjima koja nisu samo vrhunac inženjerskog umeća, već i primer kako inteligentna tehnologija može povećati efikasnost i održivost u poljoprivrednim operacijama. U Delta Agraru kontinuirano radimo na unapređenju naših tehnologija i procesa kako bismo ostali u korak sa globalnim trendovima i izazovima. Ovaj traktor je tek najnoviji primer naših inovacija, koje uključuju sve, od precizne poljoprivrede do integracije veštačke inteligencije, kako bismo maksimalno iskoristili potencijale naših resursa i ostvarili održivu proizvodnju - izjavio je Aleksandar Marjanović, direktor mehanizacije Delta Agrara.

Foto: Promo

Traktor Landini 7 se ističe naprednim sistemom elektronskog upravljanja koji automatski prilagođava snagu i obrtni momenat u skladu sa radnim uslovima, obezbeđujući izuzetnu uštedu goriva i optimalnu efikasnost. Kabina kombinuje inovativni dizajn sa sistemom za smanjenje buke, automatskim klima uređajem, podesivim sedištem sa opcijama grejanja i ventilacije te velikim dodirnim ekranom od 12 inča, čineći operacije ugodnim i jednostavnim za svakog poljoprivrednika.

Posetioci su imali priliku da kroz VR naočare iskuse vožnju traktora Landini 7, pružajući im jedinstven uvid u njegove operativne sposobnosti. Osim traktora, na štandu Delta Agrara izložen je široki asortiman proizvoda, uključujući klupske sorte jabuka, kao i raznovrsne pesticide, semena za stočnu hranu i đubriva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića