STAFORD JURNUO KA DECI: Incident na Zvezdari, policajac držao psa da zaštiti mališane!

Novosti online

08. 02. 2022. u 17:00

U ŠIBENIČKOJ ulici u beogradskoj opštini Zvezdara, pre dva dana izbegnuta je velika tragedija, nakon što je pas rase staford krenuo ka deci koja su se igrala u obližnjem parkiću.

СТАФОРД ЈУРНУО КА ДЕЦИ: Инцидент на Звездари, полицајац држао пса да заштити малишане!

Foto: Free Images Pixabay

Oko 10.50 časova, muškarac Luka J. pozvao je policiju i prijavio da staford u tim trenucima napada druge pse.

Čovek je, kako saznajemo, zatražio intervenciju policije, jer je u blizini bilo puno dece.

Policajci iz stanice Zvezdara odmah su izasli na teren, uočili psa na trotoaru na raskrsnici Šibeničke i Despota Olivera. U jednom trenutku pas krenuo ka deci koja su bila u "Petom parkiću".

Potencijalno opasnu situaciju po živote i zdravlje dece sprečio je policajac Boban Matanović. On je, naime, uhvatio psa rukama i držao ga sve do dolaska ekipe Zoohigijena koji su ga uklonili sa ulice i odveli.

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆE: Sekirom napao čoveka u banci - žrtva hitno prebačena u bolnicu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!