BOLJA SRBIJA KOLEKTIVNO PRISTUPILA SNS-u Glišić: Svi mi imamo jednu ideju, a to je bolji život svih naših građana

Novosti online

12. 04. 2023. u 13:03

U SEDIŠTU Srpske napredne stranke danas je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić održao konferenciju za novinare.

БОЉА СРБИЈА КОЛЕКТИВНО ПРИСТУПИЛА СНС-у Глишић: Сви ми имамо једну идеју, а то је бољи живот свих наших грађана

M. Škorić

- Politika SNS je politika okupljanja odgovornih ljudi oko nacionalnih interesa, mir i stabilnost, kao i ekonomski napredak i očekujemo podršku dobronamernih ljudi. Stranka Bolja Srbija kolektivno pristupa SNS-u, na čelu sa Draganom Jovanovićem, predsednikom stranke. Hvala im na podršci. Svi mi imamo jednu ideju, a to je bolji život svih naših građana.

Dragan Jovanović je rekao da su odlučili da podrže politiku predsednika Vučića i da pristupe toj stranci.

- U ovom trenutku u kom se nalazi Srbija odlučili smo da podržimo politiku predsednika Aleksandara Vučića. Želimo da doprinesemo svojim iskustvom odbornika i tako pokrenemo infrastrukturu, napravimo od Topole javni servis građana i da nastavimo sa tom praksom i da određene projekte ostvarimo.

M. Škorić

Podsetio je da je Vučić posetio Topolu prošle godine.

- Bitna nam je izgradnja auto-puta Vožd Karađorđe, ulaganje u turizam, projekat obnova kraljeve vinarije, što je Vučić i najavio, ali i rešavanje oko pitanja velikih ulaganja za napajanja pitkom vodom, što je glavni problem u Topoli - kaže Jovanović.

- Topola, Šumadija i Oplenački kraj imaju stabilan razvoj, a upravo je predsednik Vučić garant tog napretka i razvoja Šumadije kakvu želimo i zato što postali deo ove porodice -  završava Jovanović.

Glišić kaže da je Jovanović od sada glavni čovek SNS u Topoli i deo odbora SNS. 

O Kentkartu i izborima


- Na potezu su nadležni organi, svako ko je uradio protiv zakon i sa naznakama korupcije treba da odgovara. Članstvo u ovoj stranci ne znači zaštićenost od zakon. Ako se utvrdi istina moraju da odgovaraju. Ako ima elemenata da je bilo čiji savetnik uradio nešto koruptivno, treba da odgovara - kaže Glišić i dodaje:

M. Škorić

- Spremni smo da izađemo u susret opoziciji. Izbori lokalne samouprave će morati svakako uskoro da se organizuju jer je ostalo još desetak meseci, gledaćemo da objedinimo sve lokalne izbore. Što se mene tiče, ja bih to sad organizovao, jer kad vam ospore legitimitet vi imate želju da ih pobedite rezultatima - kaže Glišić.

Na pitanje o gradonačelniku Žagubice, Glišić kaže da on ne može da bira onog ko će voditi taj narod, već to rade isključivo građani, ali još jednom apeluje da nadležni organi rade svoj posao i da osuđuje nošenje oružja za koje se nema dozvola. Ističe da ukoliko policija iz Žagubice ne može da sprovede postupak do kraja, to treba da uradi policija Braničevskog okruga. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (323)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)