TODOROVIĆ JEREMIĆU: "Nikada o narodu nije brinuo"

Novosti online

07. 11. 2022. u 16:18

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Đorđe Todorović, odgovorio je Vuku Jeremiću na njegov intervju koji je objavljen u medijima.

ТОДОРОВИЋ ЈЕРЕМИЋУ: Никада о народу није бринуо

Foto: SNS

Todorović je naveo da gotovo čitavu deceniju privremene institucije u Prištini koče formiranje Zajednice srpskih opština. Takođe je i dodao da čitavu deceniju za to dobijaju podršku sa Zapada, ali i od "kapućino opozicije iz beogradskih kafića".

- Mnogo glupih pitanja postavio je Jeremić danas u intervjuu za tajkunski medij, ali navikli smo - još od onog čuvenog idiotskog pitanja Međunarodnom sudu pravde kada je Srbiji vezao ruke i noge u nastavku pregovora. Za ponos, nema šta. Ali, odakle ti pravo majstore da srpski narod na severu KiM kriminalizuješ? To isto kaže i Kurti... to isto kažu separatisti i teroristi iz Prištine. Neka mu neko poruči da kriminalce može da nađe u svojim redovima, na zajedničkim fotografijama sa belosvetskim ološima, a naposletku i u ogledalu - naveo je Todorović.

Član predsedništva SNS je takođe naveo da dok se Vučić bori za srpski narod na KiM i radi na povlačenju priznanja, Jeremić "grebe noktima za malo ćara i pažnje zapadnih sila... jer lažni altruista nikada o narodu nije brinuo, već samo kako da se dočepa fotelje i švrćka po belom svetu, baškari po skupocenim hotelima i puši tompuse. I baš tu prestaje sva briga za Srbiju, za KiM i srpski narod".

- U ovoj situaciji važno je da se ponašamo odgovorno i ozbiljno... i dok je srpski narod jedinstven - opstaće na KiM. Dok je Vučića - Srbija će sačuvati mir i živote ljudi - naveo je Todorović

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (42)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!